Něco mrtvého

Jak probíhají mé vyučovací hodiny1-Pondělí

Ahoj!

Toto je má nová série.Je o tom, jak prožívám vyučovací hodiny.Tak jdeme na to!

UPOZORNĚNÍ!!!!! CHODÍM NA ZÁKLADNÍ ŠKOLU!!!!!

Příprava

V neděli večer si naházím učebnice do tašky a jdu spát.

Ráno vstávám kolem 5:45. Obléknu se, nasnídám se, učešu si vlasy, vyčistím si zuby a nasedám do auta. Vyrážíme kolem 7:00.Vyučování začíná v 7:29. 


1. hodina

1. hodinu máme češtinu. Než paní učitelka přijde do třídy tak kluci si na ní zanadávaj. Prej že je přísná, přitom je úžasná. Vůbec není přísná. Pak přijde úča do třídy a zase nám vynadá že křičíme na celou školu(to je pravda). Pak se normálně učíme a mě do žákovský letí další jednička(Juuuupííííííííí!!!!!!!). 

2. hodina

 Tady už máme moc přísnou učitelku. Máme matiku. Paní učitelka přijde do třídy a také nadává.Jdeme rýsovat. Z úkolu mám jako dycky 3, ale ve škole mam 1. Doma se totiž nesoustředím. a to jsem v matice nejlepší ze třídy a možná dokonce ze školy(nejlepší ze školy proto, že  jsem měla nejvíc bodů v maematickém klokanu ze školy(99 bodů))!!!!

3. hodina

Na tohle hodinu nás mají superman(náš učitel na angličtinu) a superboy(ten bude náš učitel příští rok, protože ted se zaučuje).Máme angličtinu. Opět mi letí jednička do žákovský (já za to nemohu). Učitel si s námi zahraje hru, při který musí 2 vyvolaný(jsou 2 týmy, z každého 1)doběhnout co nejrychleji k tabuli a tam napsat anglicky slovíčko, které superman zadá. Vyhrává ten tým, který napsal víc slovíček správně.


4. hodina

tady máme opět češtinu.


5. hodina

To máme nejlepší hodinu kterou můžeme mít. Je to...........Informatika!!!!!!! Pan učitel je milý, a hodně naučí. ta mi sice vychází tak na 2, ale to proto, že jsem byla při přípravě na test nemocná a když jsem přišla tak mi ten test strčil pod nos. Ale mě tato hodina baví.


To je dnes vše,


Tak ahoj papoušci!


Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.