#Naty# :-*

Podivuhodná zvířata 1 díl

Ahoj dneska jsem si pro vás připravila článek podivuhodná zvířata 1 díl z toho vyplývá že jich bude víc no ale dost zdržování jdeme na to.


Ogcocephalus parvus: Tahle podivná ryba, která si nezapomněla na fotku namalovat rty červenou rtěnkou, byla objevena u pobřeží Atlantského oceánu. Roste do délky okolo 10 centimetrů.

 

Velká deštná žába: Tahle podivně nafouklá žába žije v Jižní Africe a schovává se ve vegetaci u vody. Postupně mizí s tím, jak mizí lesy a vegetace.

Nosatec žirafí: Tenhle divně vypadající brouk žije na Madagaskaru a asi na první pohled tušíte, proč se mu říká nosatec žirafí, že jo?

 

Axolotl mexický: Jinak se mu také říká „podvodní monstrum“ a jde v podstatě o děsivou chodící rybu. Akorát nejde skutečně o rybu, nýbrž o obojživelníka, kterému příroda zapomněla přidělat klasické plíce.

 

Housenka Acharia stimulea: Ačkoli na první pohled vypadá jako skotský teriér v oblečku, jde ve skutečnosti o dost jedovatou housenku. Ve všech těch bodcích je jed, který sice člověka nezabije, ale určitě bude pořádně štípat.

Tak to bude pro dnešek všechno do komentářů mi napište které zvíře se vám líbilo nejvíce Ahoj


Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.