#Naty# :-*

Comeback

Ahoj znáš seriál comeback jestli ne je to škoda protože je to fakt super seriál a zde se o něm dozvíš něco víc a taky se můžeš podívat na pár videi další videa najdeš na youtube. 

Comeback je český komediální seriál, takzvaný sitcom, z produkce televize Nova. První epizoda s názvem Křeslo byla premiérově vysílána 4. září 2008.

Na každé epizodě pracuje scenáristický tým, jehož členy jsou jak profesionální scenáristé, tak bloggeři a další nadšenci. Tým vede Tomáš Baldýnský.

V divácké anketě ANNO 2008 o nejoblíbenější pořad TV Nova získal Comeback třetí místo, představitel  Ozzáka Martin Dejdar byl zvolen „Mužem roku“. V roce 2009 Comeback své umístění zopakoval, Martin Dejdar se umístil na třetím místě. 



Přípravy
Přípravu svého původního sitcomu zahájila Nova již v květnu 2007, kdy uspořádala workshop s názvem Sitcom Projekt. Na ten televize pozvala lidi nejrůznějších profesí, o kterých se domnívala, že by mohli být vtipní. Workshopu se tak zúčastnili nejen scenáristé, ale i herci, textaři, režiséři, novináři, spisovatelé nebo bloggeři.[1] Americký televizní tvůrce John Vorhaus, autor knihy The Comic Toolbox: How to be Funny Even if You’re Not, se ujal jejich sitcomového školení. Několik účastníků workshopu se stalo základem scenáristického týmu, který se ale později ještě rozšiřoval. 



Děj seriálu
Seriál vypráví příběh pohaslé popové hvězdy Tomáše Pacovského, přezdívaného Tomi Paci. Nyní vlastní obchod s hudebními nosiči a spolu se svým bratrem Ozzákem, metalovým nadšencem, vychovává dceru Ivu. Své problémy často řeší v Hospodě u Jezevce, jejíž majitelka, které právě utekl manžel i se vším nábytkem, je sousedka Pacovských. Její dvě děti, dvojčata Saša a Lexa, jsou pravděpodobně u Pacovských více než doma. Saša je nejlepší kamarádkou Ivy. Právě prochází krizí, protože si myslí, že je pro každého neviditelná, o čemž se často přesvědčuje. Lexa je hudební nadšenec, který našel vzor v Ozzákovi. Navíc je zamilovaný do Ivy. V neposlední řadě je tu Marcelka, fanynka Tomiho Paciho, která zachrání jeho obchod před vymahači, a poté zde začne pracovat jako prodavačka. Ozzák ji nesnáší přezdívá jí „mamba“. 



Řady a díly
Podrobnější informace naleznete v článku Seznam dílů seriálu Comeback.
Řada Díly Premiéra
První díl Poslední díl
1 30 4. září 2008 17. červen 2009
Silvestr 2008 5 31. prosince 2008 1. ledna 2009
Silvestr 2009 6 31. prosince 2009 1. ledna 2010
2 21 3. březen 2010 24. říjen 2011
Silvestr 2010 1 31. prosince 2010 


Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.