Natalka d

Test Jaké měsíce se k tobě hodí

Ahoj!!! Už hodně dlouho nevychází testy a tak jsem vás chtěla potěšit a vymyslela jsem vlastní test jako alternativu, že testy nevychází. Je to test osobnostní, který měla většina lidí ráda. Tak chceš vědět, jaké měsíce tě vystihují? Tak tady máš test. Odpovědi si piš na papír a potom zjistíš svůj výsledek. Stačí si psát třeba takto 1. A,2.B, atd. Potom zjistíš, jaké písmeno jsi zvolila nejvíce a zjistíš svůj výsledek.

1. Jsi ráda, když je teplo nebo zima?

a) Teplo.

b) Zima.

c) Mám ráda obojí.


2. Jíš ráda zmrzliny?

a)Ano.

b) Ne.

c) Občas si dám.


3. Máš ráda zimní sporty? (bruslení, lyžování, atd.)

a) Ne.

b) Ano.

c) Některé.


4. Jsi ráda teple oblečená nebo bys byla ráda, aby bylo pořád teplo a nemusela moc oblékat?

a) Teplo a nemusela se moc oblékat.

b) Zima a teple oblečená.

c) Jak, kdy.


5. Koupeš se ráda na koupališti nebo v aquaparku?

a) Ano

b) Ne.


6. Co si nejraději oblékáš,

a) Šaty, sukně, kraťasy

b) Tričko, kalhoty, bunda

c) Je mi to jedno.


7. Máš ráda zelí?

a) Ne.

b) Ano.

c) Občas si dám.


Nejčastější odpovědi A

Hodí se k tobě Květen, Červen, Červenec, Srpen a září. Máš ráda teplé počasí, ráda se zchladíš zmrzlinou nebo jsi ve vodě. Jsi velmi chytrá a energická osoba. Ráda si hledáš nové kamarády a máš velkou budoucnost.


Nejčastější odpovědi B

Hodí se k tobě Říjen, Listopad, Prosinec, Leden, Únor, Březen, Duben. Máš ráda chladno a častokrát si i ty trochu chladná, si tajemná osoba a lidé by o tobě chtěli hodně vědět. Někdy se ti, ale nepodaří vše udržet v tajnosti. Nosíš ráda teplé oblečení a máš ráda filmy, které se odehrávají v chladu. Zmrzlinu si dáš v létě hodně-krát, protože tě štve to velké vedro.


Nejčastější odpovědi C

K tobě se hodí všechny měsíce, máš ráda celý rok ať už je chladno a nebo teplo. Věci a jídla střídáš, všechno prostě občas. Jsi takový občasník a od každé vlastnosti máš kousek. Jsi taková kombinace různých věcí. Třeba se ti může líbit více věcí než jen jedna. Nebo máš ráda zmrzlinu i zelí.


Jestli s něčím nesouhlasíte, tak se omlouvám. Tento test je takový můj amatersky vytvořený. Tak  to bylo všechno a ahoj!!!

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.