nápady od #alexx

zážitek v poslední době #2

Ahoj, toto je zážitek v poslední době #2. Je to z dneška, takže to je super.

My měli jako každou středu po dvou týdnech závody ve skoku do výšky se 7.C. A dnes také. Tak jsme se rozcvičovali a měli jsme zrovna Abecedu ("procvičování nohou"). A tak jsme měli zrovna "pajdáka". Tak jsem začala a Kryštof na mě vybafl a já se lekla. 

Pak jsme začali skákat. Po pěti skocích jsem se bavila s holkami a on na mě zezadu: Čau Sančo Fuj, já se tě lekla

A pak jsme zase skočili. Já jsem se pak chystala na skok. Přišel za mnou Dominik a začal otravovat: Sašo, to dáš. Krýšo, říkej jí Sašo, ono se jí to líbí.Tak sorry Sašo, že jsem ti říkal Sančo.Dominiku, já tě zabiju, pěkně děkuju. A pak jsme skočila. Skočil i Kryštof i Dominik.

Pak jsme z naší třídy zbyli jen ,Natka a Dominik. Já jsem si povídala s Natkou a pak tam přišel Kryštof a začal si s námi povídat taky (nebo spíše se mnou)

Sančo, víš že jsi strašně potichá?Jo, vím, to mi říká skoro každý. Pak nás zahlídl náš třídní, Šulc. Hele, Kryštofe, nenabaluj moje holky!Co? Já je nenabaluju.(začala jsem se smát)

A pak už se nic tak zajímavého nestalo. Pokud chcete, abych napsala, co se stane v neděli (jedu na závody do Jablonce a jede i Kryštof, Robert, Dominik a tak), tak mi napište do komentářů a třeba něco napíšu.

#Alexx

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.