nápady od #alexx

příběh #1 - Silvestr 2014

Ahoj, toto je slíbený příběh a je to Silvestr 2014. Tento příběh je pravdivý, jen jsem tam nenápadně něco přidala, protože by to jinak nemělo šťávu.

Byl Silvestr a já jsem s chutí vstávala v 8 hodin. Hned jsem se oblíkla, nasnídala se, učesala, vyčistila si zuby a šla ven, kde byl sníh a mráz. Čekala tu na mě Míša (mauxi) a společně jsme šly pro Nellu a Vendy. Všichni si vzali brusle, jen já ne, protože jsem je měla u sestřenice Pavči.

Bruslili jsme a pak nás to přestalo bavit, tak jsme šly na naše kluziště, které jsme sami našly. Klouzaly jsme se a dováděly. Dokonce tam přiběhl malý, hnědý pejsek a my jsme ho dovedli na úřad, kde se snažili zjistit, čí je ten pejsek. Nezjistili a tak nám ho nechali. My jsme se domluvily, že ho necháme Nelle, která si moc přála mít pejska (toho pejska má dodnes).

Bylo 12 hodin a my jsme museli na oběd. Měli jsme sladké knedlíky. Když jsme je s Míšou (mauxi) dojedly, běžely jsme do pokojíčku a zhruba hodinu jsme tancovaly.

Ve 2 jsme šly zase ven, ale tentokrát jsme si vzaly košťata, zavolaly jsme Vendy a Nellu, aby taky přišly. Klouzaly jsme se a pořád nám nebyla zima. Poté jsme si došly pro brusle (já ale ne) a šly jsme zase na hřiště. Bruslily jsme a dokonce se pod námi ten led trošku prolomil, ale stejně se nám nic nestalo.

Ve 4 hodiny jsme musely domů, ale přemluvily jsme rodiče, aby jsme mohly ještě ven. Tak jsme se ohřály a v 5 hodin jsme se sešly na kluzišti. S sebou jsme měli nějaké dobroty. Popřály jsme si šťastný nový rok, snědly jsme nějaké dobroty, rozloučily se s nejlepším kluzištěm na světě (do teď tam je po něm díra) a odešly jsme domů. Míša (mauxi) už taky musela odjet domů.

Protože jsem se nudila, tak jsem se koukala na filmy. V 7 hodin přijely sestřenice Terezka a Michalka (přijedou i letos - za čtvrt hodiny). Nejdříve jsme šly ke mně do pokoje, tak jsme předali Terezce dárky k narozeninám (31.12. - takže letos znovu) a pak jsme s Terezkou vymyslely taneček (do teď ho umím) a pak ho naučili Michalku. Poté jsme se šly koukat na TV. 

Blížila se 12 hodina a já jsem vzala kameru a natáčela jsem, jak si naléváme šampus, jak odpočítáváme (10, 9, 8, 7, 6, 5, 4, 3, 2, 1, ŠŤASTNÝ NOVÝ ROK)!!

Ale už od 3 let mám jedno přání: chci vidět, jak se mění datum ze 31.12 na 1.1.

Tak, toto by byl celý příběh. Doufám že se vám líbil. Protože už dnes nevydám žádný TAG ani nic jiného, tak vám přeji šťastný nový rok!

A ještě taková menší otázka: mám udělat znovu Silvestrovský TAG? Tamten bych smazala a vytvořila bych ho znovu.

#Alexx

Komentáře

mauxi

jéé to si pamatuju
super, dobře si tam vložila jiné věci, opravu se ti to povedlo Alexx

mauxiTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.