MyMagicWorld

William a Kate čekají třetí dítě!!!!!!

Kensingstonský palác v pondělí oznámil, že britský princ William a vévodkyně Kate čekají nový přírůstek do rodiny! Už mají čtyřletého George a dvouletou Charlotte. Kate musela kvůli silným nevolnostem, kterými trpěla i u obou předchozích těhotenství pozměnit svůj program. Minulý měsíc o třetím dítěti jen žertovali, teď je to pravda. Sázkové kanceláře nezahálejí, v kurzu jsou jména Alice nebo Diana. Pohlaví miminka nebylo uvedeno.

Jupíííííííííííííííííí!

Komentáře

Locika11(Knížko - maniaci)

Bylo by fajn, kdyby dítě pojmenovali nějak, jak se ještě člen královské rodiny nejmenoval. Třeba Charlotte se celým jménem jmenuje Charlotte Elisabeth Diana.
Tak aby se všichni nejmenovali stejně smajl
Kate mám ráda, hodlám si přečíst nějaké knihy o ní a byla jsem tou novinou nadšená.

Locika11To se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Directionerka26VIP(♡ Twilight Games ♡)

Bylo by pěkné, kdyby se jmenovala Diana (a ještě lepší, kdyby se tak pak i chovala - třeba by to umlčelo některé jedince).
Ale mohlo by to být klidně trochu delší, třeba i info o nich, nebo tak. Vypadalo by to hned jinak. Účel to ale plní i tak, řekla bych smajl

Directionerka26To se mi líbí +1 To se mi nelíbí

PsychoušekVIP(Sword Art Online)

No to je mi novina smajl zblázněte se všichni z toho, že to bude další princ nebo princezna :S Kdyby radši někdo věnoval pozornost opuštěným dětem nebo dětem z chudých rodin, co si nemůžou dovolit ani školní obědy.

PsychoušekTo se mi líbí +3 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.