MyMagicWorld

Můj první den na druhém stupni!

V tomhle článku vám popíšu co jsme dnes vyváděli ve škole!


Vyšla jsem půl osmé a tři minuty a myslela jsem si že přijdu pozdě ale nepřišla jsem. Před školou jsem potkala tři lidi z naší třídy a ti na mě hned vychrlili že je s námi ve třídě jedna holka co s námi být neměla a 95% lidí z naší třídy ji nesnáší. Já jsem to věděla protože jsme s kámoškou včera pomáhaly učitelce připravovat třídu a viděly jsme jí na seznamu. Pak jsme teda šli dovnitř. Ve třídě byly obsazené všechny lavice vzadu a vpředu bylo volno, ale mě to nevadilo stejně jsem si chtěla sednout do předu. Ta holka o které byla řeč přišla jako poslední a všichni bučeli když jí uviděli, seděli jsme spolu protože je to moje kámoška (docela velká).

Pak přišla učitelka. Povídala nám jak to chodí na druhém stupni a dala nám jakési dotazníky a omluvenky a slevy do papíráků. A moje spolusedící do mě furd něco hučela. Taky jsme si napsali jaké si máme koupit sešity a tak dále. Pak nás učitelka provedla po druhém stupni, ukázala nám šatny a kde je sborovna a tak. Pak byla přestávka. Celou přestávku jsme stály v řadě u bufetu s jednou holkou co se tam sama asi bála jít (ubohý) ale koupila nám bonbón. 

Akorát jsme stihly zvonění. Pak se celé třídě stal trapas, ve 3., 4. a 5. třídě jsme si když přišla učitelka měli stoupat jen ráno takže když teď přišla učitelka jsme si nestoupli. Trapas. Potom jsme si rozdělili služby šatnu, třídu a zalévání kytek. Já jsem měla s kámoškou z lavice zalévání kytek ale asi budu zalévat jen já pochybuju že si ona vzpomene. Pak ještě nějaké informace a pak šli někteří na oběd a někteří domů. Já jsem na oběd nešla.


Tak to byl můj první den na druhém stupni. : ) Jak jste si první den školy užily vy?

Komentáře

drabková(♥RPG hra♥)

Nám říkali, že k nám někdo propadne, ale nakonec nepropadl (díky bohu, kdyby to byla holka, už bychom se nevešly do šatny, my je totiž na druhým stupni máme rozdělený na kluky a holky). Abych nezapomněla, už jsem v sedmičce.

drabkováTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Míša36VIP(KOČKOMILCI)

Pěkné, asi máš z prvního dne v 6. třídě moc zážitků, to já te ted jsem nastoupila do páté a to co jsem se dozvěděla mě zesmutnělo smajl

Míša36To se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Míša36VIP(KOČKOMILCI)

zuzelsa: víš my budeme mít v úterý 7 hodin, zítra přírodovědu, a nový učitelky a já pořád nevím kam půjdu po páté a mám to vědět do února. Nevím jestli mám jít do sportovní do matematické do normální na gympl nebo někam jinam víš a já nevím co mám dělat

Míša36To se mi líbí +1 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.