[MyBlog] :3

MINECRAFT obrázky na profilovku

Ahoj vítejte u dalšího článku. :)Napadlo mě (at pořád nedělám normální tipy na profilovku)tak MINECRAFT obrázky. <3To je vše tak ahoj :)

Tipy na profilovku #12

Ahoj vítejte u dalšího článku.:)A u nového dílu tipů na profilovku. :D[Unsupported element format]To je vše tak ahoj! :D

Roztomilé pohyblivé obrázky

Ahoj vítejte u dalšího článku! :)(myslím že víte o čem článek bude) xDA doufám že se vám bude aspoň trošku líbit a pokuď by jste chtěli i druhý díl, tak napište do komentářů. :)To je vše a omlouvám se že je jich málo, ale moc jsem jich nenašla :DTAK AHOJ a ještě jednou přeji ŠŤASTNÝ NOVÝ ROK. ;)

CUTE sladkosti ^^

Ahoj vítejte u dalšího článku! :)(A omlouvám se, že dlouho nějaký článek nebyl)A jinak myslím že nemusím říkat o čem tenhle článek bude,protože už jste to mohli poznat podle názvu. :DTo je vše a doufám že se vám článek líbil, tak ahoj aŠŤASTNÝ NOVÝ ROK! :)

Tipy na profilovku #11

Ahoj vítejte u dalšího článku. :)Říkala jsem si, že 10. díl by byl poslední, ale nakonec NE. xDTakže doufám že se vám článek a obrázky budou líbit! :)TO JE VŠE TAK AHOJ! :)

CUTE POKÉMONI

Ahoj vítejte u dalšího článku!A v tomto článku tady dám CUTE OBRÁZKY POKÉMONŮ <3DOUFÁM ŽE SE VÁM ČLÁNEK BUDE LÍBIT!:)To je vše tak ahoj! :)

MLP - roztomilé obrázky

Ahoj vítejte u dalšího článku. :)Dnes tady pro vás mám nějaké roztomilé obrázky z MLP... A doufám že se vám článek bude líbit. :)FLUTTERSHY:TWILIGHT SPARKLE:APPLEJACK:[Unsupported element format]To je vše a omlouvám se že jsem tady nedala všechnya obrázků bylo trochu málo... TAK AHOJ! :)

FNAF písničky

Ahoj!Vítejte u dalšího článku a dnes to budou FNAF písničky! :)1. PÍSNIČKA: Survive The Night2. PÍSNIČKA: Just Gold3. PÍSNIČKA: Left Behind4. PÍSNIČKA: The Bonnie Song5. PÍSNIČKA: The Mangle   To je vše a doufám že se vám článek článek líbil. :)Tak ahoj!

Pushémon - Pusheen jako Pokémoni

Ahoj! :)Vítejte u dalšího článku a teď to bude Pusheen jako Pokémoni. :)    To je vše a doufám že se vám článek líbil. :)AHÓJ! :)

Tipy na profilovku #10

Ahojky!Vítejte u dalšího dílu TIPY NA PROFILOVKU!To je vše tak ahoj. A omlouvám se že je těch obrázků málo.. :)

My Little Pusheen - Pusheen jako MLP

Ahojky vítejte u dalšího článku. :pV tomto článku tady dám nějaké obrázky MLP jako Pusheen. :3Takže doufám že se vám článek bude líbit. :) Twilight Sparkle - Twilight Hairball   Pinkie Pie - Pinky Paw    Fluffershy - Fluttershy    Rarity - Purrity    Rainbow Dash - Rainbow Scratch   Applejack -…

NIGHTCORE

Ahojky!Vítejte u dalšího článku..(pokud jste ten článek viděli) Mohli jste si všimnout, že jsem udělala článek"NIGHTCORE PÍSNIČKY (které poslouchám)" .. Tak mě napadlo udělat i článek, kambudu dávat NIGHTCORE  písničky, které třeba neznám NEBO NEPOSLOUCHÁM. Takže doufám že se vám článek bude líbit. :)

DIY #2

Ahoj! :) Vítejte u dalšího článku a dílu DIY..Nakonec v tomto díle tady dám taky videa. :)DEKORACEPOUZDRODENÍKTo je vše tak ahoj. :) A omlouvám se, že v tomhle díle bylo tak málo videí..

PÍSNIČKY #1

Ahoj!Vítejte u dalšího článku a v tomto článkutady budu dávat nějaké písničky (některé možná budou i vaše oblíbené)A pokud by se vám tenhle díl líbil, tak možná udělám i druhý. :)1. PÍSNIČKA: Don't Let Me Down2. PÍSNIČKA: Love Me Like You Do3. PÍSNIČKA: Hello4. PÍSNIČKA: Roar5. PÍSNIČKA: FadedTo je vše tak ahoj! :P

Tipy na profilovku #9

Ahoj vítejte u dalšího dílu TIPY NA PROFILOVKU! :)Doufám že se vám obrázky budou zase líbit. ;)To  je vše tak ahojky! :)