My Little Blog

Začátky

Aloha!

Už měsíc pracuji/me s ostatníma 4 nebo 5 já nevim blogerkama na jednom článku :D A to jeeee tenhle!

Jenom vám chci říct že v účasti byla i josefa ,ale končí z jejím blogem :( Tak jí sem ale dám.  Je mi to líto, měla super články ale čas hold plyne. Byla si super blogerka!

A přehoupáváme se do druhé části! Vybrala jsem si Polinku, Akalik, Lucku874, Lociku11 a josefu,aby mi napsaly,jak začaly s jejich blogem. Odpovědi byly super a teď se s vámi o ně podělím!

JOSEFA





AKALIK




POLINKA

Jak jsem začínala?
Pojďme si rychle shrnout založení mého blogu.
Mango!
Můj první pozdrav. Vzpomínáte? Jak k němu došlo? Netuším. Myslím, že to nebude jen kvůli tomu že mám velmi ráda Mango...
Ach, ty módní články.
Na mém prvním článku jsem měla šest plusů,to jsem tehdy psala o módních trendech. Šest plusů mě nadchlo na psaní dalšího článku. Nadále jsem pokračovala psát o módě, až jsem přešla na příběhy. První byl tedy Umřít nebo Žít. A tento příběh byl velmi populární. Rozjelo se to. Psala jsem, psala. Nadále jsem psala krátké retardované příběhy, jelikož to k mému Retardovanému blogu patřilo. Tehdy se ještě i jmenoval: Retardovaný blog =D Dělala jsem rozhovory, a různé příběhy s černým humorem. Čím dál šel část,tak jsem začala s novým tématem. Tagy, mé postavy, příběhy. Více lidí mě začalo sledovat. Více, více plusů na mých článcích. Těšilo mě to. Velmi moc. A tak jednoho krásného dne,jsem v síni slávy našla kolonku: Spisovatel. Klikla jsem na ní, a já se objevila na třetím místě. Tehdy se rozjel můj boj o první místo. O vrchol slávy. A zde tedy začala edice článku o mně. Otázky pokládané vámi. Příběhy. Fotografie. Mango. Whou. Mé druhé já. Mluvící jednorožec. Až to vyvrchlilo do: Nože. Německo. Zabíjení. Anime. Bílá zeď forever. * Roztočí se a židli.* Zdravím. A jednoho krásného dne, jsem s nadšením zjistila že se nacházím na prvním místě. Whoa. A vydrželo jsem tam překrásně dlouho. Jsem velmi vděčná všem, kdo mě podporoval. A jsem pořád vděčná těm, kteří mě ještě pořád podporují.
Děkuji Vám!
Zdravím! Někdy příště. Loučí se s Vámi Poli.

https://i.nahraj.to/f/1CEz.jpg

LOCIKA11

LUCKA874


Já moc moc děkuji holkám za spolupráci ,že si našly čas na to napsat něco o svých začátcích. A omlouvám se za ty obrázky,ale zkopírovat mi to šlo jen u polinky, u ostatní ne tak jsem to musel a udělat takhle

Pokud budu chtít mohla bych udělat PART 2,ale na to se hlašte do SZ. Ještě jednou děkuju a u dalšího článku

ahoj!:D







Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.