My Little Blog

Odpovídám na otázky, na které nejsou odpovědi!

Annyeonghaseyo

Po necelém měsíci jsem tu zpět s novým článkem. Chtěla jsem napsat ask, takže jsem si šla hledat otázky, ale ve vyhledávání mi vyskočilo

Dá se vůbec odpovědět na otázky, na které nejsou odpovědi?

Pojďme to zkusit

Kde je Starý Zéland?

Tak když je Nový Zéland u Austrálie, tak by ten Starý mohl být buď na opačné straně zeměkoule nebo někde poblíž hmm...

Aha tak nic no

Můžou slepí lidé vidět ve snech?
Podle mě nejspíš jo, protože se ty sny odehrávají v mozku a oni jsou slepí na oči, ale zase oči jsou propojené s mozkem, takže hm... Ale asi nejspíš jo.
 
Proč má každý toaster nastavení, při kterém se smaží toast v šílený černý uhel, který by nikdo nejedl?
Tak nad tímhle jsem se musela zamyslet, jestli to sem vůbec dám, protože jsem nemohla přijít na žádnou smysluplnou odpověď. Ale, neříká se u něčeho, že když je něco spálený, tak budeš krásná? Nevím, nevím, nebo někdo může s tím toastem udělat prank na někoho jiného. Nj, jsem hodná.

Jak říkám s kamarádkou na obědě ve školní jídelně: LAHŮDKA!
Co počítají ovečky, když nemohou spát?
Když to vezmu logicky, tak ovce asi usnou zachvíli, protože jsou to zvířata, nebo jako chápete. Ale protože jsem to já tak to vezmu nelogicky. Můžou počítat sebe, to bych mohla taky někdy zkusit počítat lidi, ale já nemám problém s nespavostí, takže nic. FAIL. Nebo můžou počítat krávy nebo čuníky nebo slepice, možností je spoustu!!

Jak se dostane řidič sněžného pluhu ráno do práce?
Možností mám zase několik! Buď bydlí hned vedle té práce, nebo má ten pluh na zahradě, nebo není zas až tak velká vánice, nebo jde pěšky. 

Tak přece jsem na některé otázky odpověděla, ač byly bez odpovědí, ale našlo se jich pár, nad kterými jsem přemýšlela fakt dlouho:

Kdo byl první osobou, která se podívala na krávu a řekla si "Co kdybych zmáčkl tyhle srandovní houpavé věci a vypil to, co z nich vyteče?"

Proč se vyrábějí rychlá auta, když je nelegální jezdit tak rychle?

Pokud někdo vlastní kus země (pozemek), je jeho až dolů do středu země?

Proč může Goofy stát na dvou nohách a pluto na čtyřech? Oba jsou psi.

Tak to je pro dnešní článek vše! Můžete mi dolů napsat, jak by jste na to odpověděli vy, ráda si počtu! Mohla bych z toho klidně udělat další díl!
Mějte se krásně a ahooj 

Komentáře

Lucy Lupinová(Bradavice)

1. Asi si odpoveď už našla. smajl
2. Ak sa narodili ako slepí, môžu v snoch iba asi počuť, ako zvuky... ale ako to odlíšia od reality? smajl Ak oslepli v priebehu života, v sne môžu vidieť.
3. Made In China.
4. Ovce nevedia počítať.
5. Autom. ALE NIEEE! Jeho práca je vlastne odhŕňať sneh! Takže na pluhu. Jeho práca nemá presné miesto. Ak má ale viac džobov, tak autom, alebo vlakom, alebo busom, alebo peši, alebo na bicykli... ako sa mu zachce. Možno má doma rogalo! smajl
6. Človek.
7. Peniaze robia zázraky.
8. Jasné! Teda... pokiaľ bude vládať.
9. Tak Goofy je pes človek a Pluto je pes pes. smajl

Lucy LupinováTo se mi líbí +1 To se mi nelíbí

Just EmmaVIP(✎ Svet kreslenia a maľova...)

Ak sú slepí ľudia slepí už od narodenia, vo snoch sú taktiež slepí. Ale ak oslepli v priebehu života, vo snoch môžu vidieť.
A ohľadom toho toasteru - je na to dôvod. Po dlhodobom nepoužívaní toasteru by klasické nastavenia skoro nič neopiekli, preto je dobré to dať na vysoké nastavenie aby to s tým toastom vôbec niečo spravilo. Teda, tak to funguje s našim toasterom, nie som si istá, či so všetkými.
Pekný článok! +

Just EmmaTo se mi líbí +2 To se mi nelíbí

AENK223Love1D(Bradavice)

Hmm...Odpovídat se mi nechce...smajl Možná jindy. Super článek! A super nápad! Moc se mi to líbilo a určitě nejsem jediná, takže uděláš další díl? smajl

AENK223Love1DTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.