My Little Blog

Oblíbené gamesky :)

Ahojdáááááá    

Dlouho jsem přemýšlela o tom o čem bych měla psát a napadly mě gamesky na mobil. Sice ty články píšou všichni ale každý máme rádi něco jiného ne?




My talking Angela

Tahle hra je o tom, že dostanete kočičku Angelu a musíte se o ní starat. K dispozici je tu více než 100 levelů. V této hře tu kočku oblékáte, čistíte jí zuby, umýváte jí, krmíte jí a hrajete mini hry. Tahle hra mě moc pobavila a doporučuji!



Piano tiles 2

Tady v téhle hře jde hlavně o rychlost. Hned ze začátku máte odemknutou 1 písničku( Twinkle,twinkle little strar) a máte tam jakoby 4 sloupce a běhají tam černé kostičky a vy ne ně musíte klikat. Možná tu hru znáte protože jsou pořád na to všude reklamy. Možná vás po chvíli omrzí ale zabijete tím nudu!



Exploration

Tahle hra je něco jakoby minecraft. Můžete tam stavět domy a další věci. V exploration se ale nedá těžit. Pokud nemáte plnou verzi dávejte si pozor! Pokud hru shodíte, všechno se vám vymaže!





Geometry dash

Tahle hra je pro ty co mají pevné nervy a nejsou jako Hoggy :) :D Jde tam o to že máte takovou kostičku a musíte s ní skákat do hudby a když se zabijete tak musíte hrát úplně od znova protože tam nejsou checkpointy( ano jsou tam ale musíte si to přepnout do nějakého módu ,ale  začne vám tam hrát úplně jiná hudba a ty checkpointy jsou na tak blbým místě , že nic nezmáčknete a jste mrtvý)

 

Manuganu 2

Manuganu 2 je obyčejná skákačka s nějakým indiánem nebo co to je. Tady se o tom nedá nic moc říct, protože prostě... já nevim no. Nedoporučuju těm co mají fóbii z pavouků ! Občas se tam vyskytnou pavouci který jsou fakt nechutný.




Stack

Tahle hra vás trochu uklidní. Jde tam o to že máte kostičky a musíte je na sebe skládat. Není k tomu nic moc dodat. Parádní oddechovka.

Snad se vám to líbilo, můžete dát +, odběr nebo koment a možná udělám Článek "Oblíbené appky"

Ahoj :)


Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.