My Little Blog

Co jsem dostala k Vánocům 2017?

Annyeonghaseyo!

Dneska zase po 100 letech je tu článek! 

Na tento článek jsem se těšila straaašně dlouho, ale neměla jsem čas a byla jsem líná ho napsat a nafotit všechny ty věci, až dneska večer jsem se nudila, tak jsem se rozhodla, že ho tedy vytvoříím. Chtěla bych napsat, že se tímhle článkem nechci vytahovat atdatd. Jsem za ty věci strašně moc ráda a chtěla bych vás třeba i inspirovat, co si přát k narozeninám nebo tak nějak. Jdeme na tooo

"Kruhová" šála

Vůbec jsem nečekala, že tuto šálu dostanu a jsem z ní strašně nadšená!! Je ze strašně příjemného materiálu a s krásným vzorem. Myslím si, že kohokoliv, kdo má narozeniny v zimě tímto dárkem potěšíte.

 

Vínové hoodie

Tento dárek jsem oproti předchozímu čekala, protože jsem si ho sama vybírala. Je to tato vínová mikina s kapucí, jinak řečeno hoodie. Nosím ho skoro pořád, protože zevnitř té mikiny je takový příjemný materiál a i hřeje, což se teď v zimě (dá-li se tomu zima říkat) hodí. Kdyby se někdo ptal, tak je z H&M.


Knížka Časodějové

Tuto knížku jsem taky čekala, protože jsem si o ní řekla. Dostala jsem jí od tety a ta mi každý rok dává knížky. Začala jsem jí teď číst a myslím si, že je trochu podobná HP.


Knížka Konečně dvanáct

Tahle knížka, je strašně vtipná. Už jsem jí přečetla a nasmála jsem se u toho. Je to o holce Jindře, které až jí bude 12, může dělat spoustu různých věcí, které do teď dělat nemohla. Jenže se všechno trochu zvrtne, nebudu spoilerovat. Tuhle knížku doporujčuji! (olouvám se za kvalitu té fotky, ale nějak se mi cukla ruka a všimla jsem si toho až teď :D)


Knížka Za trest třináctiletá

Jak jste si mohli všimnout, tato knížka je velmi podobná té předchozí. Je ze stejné série knížek. Tato knížka se mi ze všech knížek, co jsem dostala líbila nejvíc. Navazuje to na sebe, ale myslím si, že knížku pochopíte i bez přečtení předcházejícího dílu.  Tentokrát je knížka ho holce jménem Tara, která se vydává na prázdniny do záhadného městečka Willow Falls, kde se dějí podezřelé věci a ve všem má prsty stará dáma Angelina.


Knížka Borůvkové léto s Terezou

Tuto knížku zkritizuju, protože se mi nelíbila. Podle obálky si v obchodě můžete myslet, že jde o nádhernou knížku.

Opak je pravdou.

Jde o knížku, která vypráví o dospívajících dětech a prostě nic pro mě. Možná by se někomu z vás ta knížka líbila, protože máte rádi jiné žánry než já, ale prostě tenhle typ knížky nee.


V kostce! Svět

Od knížek se přesouváme k hrám. Myslím, že tuto hru všichni znáte. Kdo by jí neznal, tak jde o to, že si musíte během 10ti bteřin zapamatovat obsah na nějaké kartičce, hodíte si kostkou a musíte odpovědět na otázku, která byla pod číslem, které jste si hodili.



Mýdla 

Mýdel jsem k těmto vánocům dostala hned několik a myslím, že je to zbytečné dávat po jednom.

Tuto sadu mýdel s nádhernou taškou (která se mimochodem hodí, protože tu co jsem měla, jsem si rozbila) jsem dostala od jedné kamarádky. Všechny mýdla strašně krásně voní, takže děkuju moc!


Dále tu mám tento sprcháč, ten jsem taky dostala od kamarádky a nejlepší na něm je, že nahoře má takový vysouvací háček, za který si to můžete pověsit do sprchy.


Potom tu mám toto home made mýdlo s bylinkami, které jsem ještě nerozbalila hups.


Brusle

Potom jsem dostala ještě brusle (2.nejlepší dárek, ten 1.je nakonci). Ty brusle co jsem měla mi byly malé, tak jsem dostala nové. Bohužel jsem je nemohla vyfotit, protože jsou ve sklepě a nechtělo se mi tam chodit.


Skleničkový hrníček 

Omlouvám se, ale já fakt nevěděla jak to nazvat :DD (opět se omlouvám za kvalitu)

                                                               Gumičky

Nevím, co k tomu napsat. Gumiček nikdy není dost!!


                                                                      Svícínek

Potom tu mám tenhle krásný svícínek s vločkami. Jak můžete vidět, ještě jsem ho nezapálila, ale to nevadí.


Tyčinky pro křečky

Ne, nebojte, nejsem křeček :D. Ale přišlo mi sem dobré dát taky to, co dostalo moje zvířátko, tedy křeček.


Čepice

Tenhle dárek nebyl k Vánocům, ale dostala jsem ho asi 3 dni po nich, takže ho k tomu počítám.


Příčná flétna

A to nejlepší na konec. Příčná flétna! Na flétnu hraju 2. rokem a doteď jsem si jí půjčovala ze školy, protože příčka není úplně ta nejlevnější záležitost. Před Vánoci jsme se o tom bavili, ale potom, že asi ne, ale nakonec jsem jí pod stromečkem našla.

 To je asi vše k dnešnímu článku. Ještě jsem zapomněla na pyžamo, které je teď v pračce, ale i bez něj si myslím, že je toho dost. Nejlepší na focení těch fotek bylo, že když jsem si odklízela stůl, tak přišla mamka a zeptala se mě:,,Ty uklízíš?" :DD

Užívejte si zbytek dne a 

Ahoooj

Komentáře

Evi Bj.VIP

Clawdeen77: mně to jde normálně vidět, tak zkusím na jiný počítač.
Aha máš pravdu, tak to ještě zkusím předělat.

Evi Bj.To se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.