My life, my Story, my blog...

Seznámení z hlavními postavami mého příběhu

Rozhodla jsem se napsat příběh, vůbec nevím jak by se měl jmenovat, takže ho pojmenuji  ,, Lizin příběh" nic moc název co? Především bych vás chtěla seznámit s hlavními hrdiny.


Kate


14 let, holka


Ahoj, jsem Kate, obyčejná holka z města. Žiju jenom s moji mámou, táta od nás odešel asi před třemi měsíci. Moc kamarádů nemám, ale mám jednu úplně nejlepší kamarádku Mary. Ráda se z mámou, nebo s Mary koukám na různé filmy, občas si něco přečtu. Ale k mým největším zájmům patří zpěv. Nechci se vychvalovat, ale mám přirozený talent, říkají mi to snad všichni.



Ted


12 let, kluk

Jsem Ted, můžu říct že jsem outsider, nemám žádné kamarády. Žádný kluk by se nechtěl bavit s takovým knihomolem jako jsem já. Nejsem moc společenský typ člověka. Ostatní kluci mě šikanují, a zařazují ke šprtům. Mám staršího bratra Ricka, o moc lépe se ke mně nechová, ale jsem na to zvyklý.



Silvie


10 let, holka

Čáuu, ahoj, jsem Silv, nesnáším když mi někdo říká Silvie. Miluju sport, cestu do školy vždycky proběžím, v tělocviku udělám pár kliků navíc, doma si zahraju se ségrou badminton... Celý den prostě prosportuji. Mamka, a táta mi pořád říkají, že to strašně přeháním, ale to je mi jedno. Mám dost přátel, řekla bych že jsem dost oblíbená (hlavně u kluků), ale mám dvě nejlepší kamarádky; Annu, a Lily, nemůžu se rozhodnout kterou z nich mám radši, jsou úplně stejné, protože to jsou přirozená dvojčata. Taky mám dvě sestry: mladší Zuri (5), a starší Amet (15). Jsem ze svým životem šťastná.



Carrie


11 let, holka


Nazdar, jsem Carrie, všichni mi říkají Carr, takže buď tak laskav a udělej to taky. Ano, já vím jsem krásná, a dost oblíbená, nebo spíš, hodně moc oblíbená. Všichni mě milují, ale já nesnáším ty, co se v módě vůbec nevyznají, a ty slizké napuchlé věci, považují za oblečení. Nemám žádnou nejlepší kamarádku, nechápu proč někdo potřebuje mít kamarádku, k čemu jim je? Moji fanoušci, si denně chodí ke mě pro módní rady. Vyrůstám s čtyřmi parchantama, které máma považuje za moje sourozence. Já je všechny nenávidím. Všichni mi říkají že jsem rozmazlená, dobře, i mě to tak někdy připadá. Ale taková hvěda, jako já si někdy zaslouží trošku rozmazlit.


Tak co? Jaká postava je vám nejsympatější? Kate s nádherným hlasem? Ted s životem outsidera? Silvie s jejím vztahem ke sportu? Nebo snad Carrie s jejíma značkovými kousky? Napište mi do komentářů.


Bude se vám příběh líbit, chtěli by jste něco změnit na hlavních postavách? Napiš dolů. 


Chceš se dozvědět o životech těhle hrdinů více? Napiš mi do zpráv.


Doufám že se vám bude příběh líbit, tak zatím: 

 

                       ***Ahoj příště***

Komentáře

ListrandaVIP

Velice dobrý nápad udělat seznámení s hlavními postavami smajl . Vlastnosti mi také sedí k osobě. Musím říct že to máš moc pěkně propracované rozhodně ode mně máš velké plus! Holka jen tak dál jsi nadaná smajl

ListrandaTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Panda Smile(Knížkomaniaci)

Podle mě to je úplně skvělý nápad!
Sice se někde neukazují fotky (teda aspoň mi ne)... Ale to neva!
Velice dobrý námět, vlastnosti osob mi sedí.
Velmi super! smajl

Panda SmileTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.