Music Paradise

Něco na začátek

Ahojte, jen bych chtěla něco říct  na začátek :) 

Jak už název vypovídá, můj blog se týká hudby. Já bych se chtěla zaměřit spíše na minulé desetiletí a kapely či zpěváky(zpěvačky), které působili během něj. Všichni znají tu moderní hudbu nebo tu legendární (Queen, ABBA, Rolling Stones...) netvrdím že je něco špatného znát tyto kapely, ale řekněte, kdo z vás ještě poslouchá, nebo vůbec zná kapely z minulého desetiletí, ať už ty co se rozpadli, nebo stále fungují. Jenže v tomto světě, když nevydáte desku co rok nebo dva, nikdo (berte tohle s nadhledem) si vás nepamatuje, jsou tu sice vaši věrní fanoušci, ale nic moc jiného. Protože když už tak od vás znají lidi tak jeden, dva max. tři hity. No schválně kdo z vás zná kapelu Simple Plan? Jen se zamyslete, něco si od nich pusťte a v příštím článku se můžete těšit na podrobné informace o nich :)

Tudíž budu vydávat články vždy o někom, na koho se skoro zapomnělo, ale stejně má super songy :)    

Následující článek o: Simple Plan

A pokud vy sami znáte nějakou kapelu, zpěváka, či zpěvačku, které už skoro nikdo nepamatuje, ale jejich hudbu máte i přesto rádi, zanechte komentář a určitě se tu něco o nich objeví ;-)

         Já se s vámi tímto loučím a doufám že vás moje články alespoň trochu inspirují a něco si od těch          interpretů poslechnete ;-) mijisek 

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.