Můj první blog a i něco o mě

Můj první blog a i něco o mě

Takže poprvé píší svůj první blog jěště nevím co sem budu přidávat ale to se časem uvidí. Stejně vím že u tohoto článku nebude žádný like ale co. A tět něco o mě: Mám ráda želvi a plamenáky a kočky. Moje oblíbená zpěvačka je Melanie Martinez. Chodím do House dance. Miluju Bradavice hlavně Zmojozel. Natáčím na YouTube a na musical.ly a Instagram. Na YouTube mám 22 odběratelů. Miluju Disney.Takže si myslím že z tohoto článku je to všechno a zatím ahoj.



musical.ly: @karolinkamalenova123


Instagram:unicorna123456789,karolinkamalenova123


YouTube: borkině !!!

Komentáře

ListrandaVIP

Gratuluji!
Vím že teprve začínáš, ale pokud chceš aby tvůj blog byl na úrovni, doporučuji dát do textů obrázky, a změnit třeba barvu písma či nastavit kurzívu smajl. Ale na první článek dobré. Koukni na mé první články OTŘESNÉ smajlsmajl. Každý nějak začínal a jestli Tě to uklidní, já začínala na mnohem nižší úrovni smajl. Věřím, že postupem času se v tom zaběhneš a články půjdou jak po másle smajl. Přeji mnoho štěstí jak na HPD.CZ tak i v soukromém životě smajl.

ListrandaTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Me_Lizy(Knížkomaniaci)

Promiň, gratuluji ti k blogu, ale než si začneš psát blog podívej se na ostatní blogy, jeden článek není jedna věta, mohla si napsat něco o sobě, o tomto blogu, kdy budou články vycházet, jaké články budou vycházet a tak. Nechci být zlá, ale tenhle článek uprav, tak aby byl delší. Jak jsem říkala: podívej se na blogy jiných blogerek, pak poznáš co je to článek. Myslím si že už i já jsem si dala víc práce s tímto komentem, než ty s tím článkem.

Edit 08:46: Super to už je lepší, sice pár cjyb tam máš, ale jinak dobrý.

Me_LizyTo se mi líbí +3 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.