Pucca Funny Love
Hra - Pucca Funny Love
Video se načítá
Harvard Days
Hra - Harvard Days
Video se načítá
 

Můj Blog - Arabelka

Vánoce za necelé dva dny 3!!!!!!!!!!!!!

Takže čau!!!

Z hpd.cz se vám zase ozývá ...Arabelka!!!

Teď to bude článek o dalších filme - pohádkách které by jste si měli pustit aspoň o prázdninách.

Moderní popelka

Studentka myje podlahy v restauraci a snaží se vyjít se svou hroznou macechou a nevlastními sestrami. Zároveň sní o tom, že odejde na univerzitu Princeton, na dokonalé místo, kde by se stala princeznou a našla svého prince. Možná se její sen změní v realitu, když se na chatu seznámí s přítelem, se kterým se má setkat na halloweenském plese. Z tajemného ctitele se totiž vyklube nejoblíbenější kluk na škole.Romantická komedie.

Princ a já - slonní dobrodružství

Rok po svatbě je dánský královský pár pozván na svatbu princezny Myry, jediné dcery krále Saryu ze Sangyoon. Pojedou až do vzdálené Asie. Neuvědomují si, že cestují vstříc největšímu dobrodružství svého života.Romantický film.

V peřině

Hodná babička a jedna maminka mají v malém městě čistírnu, ve které zbavují peřiny zlých snů. Pomáhá jim v tom přístroj sestrojený dědečkem, který to ošklivé ze snů posílá do sklepení. Pak se jednoho dne dědeček ztratí a ve městě se současně objeví zlá vykladačka snů, kterou dědečkův vynález připravil o práci. Pomsta na sebe nenechá dlouho čekat a celou rodinu z čistírny čeká veliké dobrodružství.Muzikálová pohádka.

Já,padouch

 Nesnášenlivý padouch Gru plánuje se svou armádou mimoňů loupež století. Chce ukrást Měsíc! To by se mu ale nesměla do cesty připlést tři svérázná děvčátka toužící po rodině.Rodinná komedie.

Takže snad se vám článek líbil.

Vaše Arabelka.

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.