Alxemy
Hra - Alxemy
Video se načítá
Bad Piggies
Hra - Bad Piggies
Video se načítá
Pucca Funny Love
Hra - Pucca Funny Love
Video se načítá
Harvard Days
Hra - Harvard Days
Video se načítá
 

Můj Blog - Arabelka

Vánoce za necelé dva dny 2!!!!

hdfh

Takže čau!!!

Z hpd.cz se vám ozývá ... Arabelka!!!

Dneska to budou filmy a pohádky na které by jste si měli udělat čas aspoň o vánočních prázdninách.

Kouzelná romance

Je to něco jako moderní Sněhurka.Romantická pohádka-film.

Sám doma

Rodina McCallisterů jede na dovolenou do Paříže ale až v letadle jim dojde co zapoměli!!Svého syna Kevina kterému nevadí být doma sám a užívá si jak to jen jde.Ale na dům McCallisterových mají spadeno dva lupiči kterým se Kevin plete do cesty.Rodinná komedie.

Tři bratři

Tři bratři  se vydávají do světa na zkušenou, aby si našli nevěsty a rodiče jim mohli předat hospodářství. Sourozenci při svém putování jako kouzlem vstupují do slavných pohádek, ve kterých je čeká mnoho nástrah, nečekaných příhod a možná také láska.Pohádka.

Korunní princ

Kdesi v Zapovězeném lese žije zlý čaroděj Kruciatus. Ten se před sto lety pokusil zničit království, kterému dnes vládne král Alexandr, jenž má dva syny – následníka trůnu Jana  a mladšího prince Karla. Karel se však nechce s rolí druhého v pořadí za žádnou cenu smířit. S pomocí svého sluhy Pakosty se na hradě vloupá do zakázané komnaty, získá kouzelné rekvizity, které tu po zlém čaroději zůstaly, a hodlá svého bratra zničit. Princ Jan tak vypije kouzelný lektvar, který mu jeho povedený bratr naservíruje, a ten mu vmžiku vymaže paměť. Jan se poté bezhlavě vydává na cestu do Zapovězeného lesa, ve kterém každý, kdo tam kdy vkročil, beze stopy zmizel.Nová pohádka kterou budou vysílat přímo na štědrý den na tv stanici ČT1 od 19:00 do 20:30.

Takže snad se vám článek líbil.

Vaše Arabelka

Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.