My Little Pony Princess Luna
Hra - My Little Pony Princess Luna
Video se načítá
My Cute Puppy
Hra - My Cute Puppy
Video se načítá
Clawdeen Wolfs Howlin Makeover
Hra - Clawdeen Wolfs Howlin Makeover
Video se načítá
Superoblíkačka s poníkem
Hra - Superoblíkačka s poníkem
Video se načítá
Show Jumping
Hra - Show Jumping
Video se načítá
Witch Room Decorate
Hra - Witch Room Decorate
Video se načítá
Brain Numbers - Volume I
Hra - Brain Numbers - Volume I
Video se načítá
 

Můj B.L.O.G

Top 5 věcí, co nedělat o vánocích.

Ayia!


Vánoce tohle, vánoce tamto. To snad ví každý. Ale co o Vánocích nedělat? To už se složitější...



5) Nedoporučujeme je slavit pod vodou...

- Ghhh ( Máte všichni přístroje? ). Uhu. Uhughu ( Jo. Je tu z-zima ). Uhughghughu ( Dit jsme v bazénu a je tu 35 stupňů ). Uhuhu ( Cože? ). Ughuruhuhu ( Jess, mluv pomaleji. Nerozumím ti ). Uhuru ( Jsme pod vodou tupci ). Uuuuuugh uh h ( Raději jdem rozbalovat dárky ). Uru... hhh hh h ( Tady je... Jess. Pro mě ). uhuuu ug gugu ( Mobil pro tebe, zlato ). UUUUUUU ( Jsme pod vodou! ) Ughu h hug huhu u ( Měl by být vodotěsný... asi ). UUUU. Ugu ugu ug ( Joooo. Díky díky díky ). Ujhu uh huh ( Kecám ale pšt ). UHUHUHUU... uuuuh( Lidi... odplaval nás stromeček ). Uhuuu ( No myslíš ze srandy, že jo? ). UU ( Chris si nikdy nedělá srandu ). UHi ( KRUCI ).

- ..... můžou totiž nastat problémy.




4) Nedovolte psychopatovy hledat Santu.

- Tak tak tak. Nastavíme svoje super těžké heslo... 123. Jsme tam. Já tě najdu. Všechny vás najdu. Přede mnou neuletíš, dědku. A až tě najdu, tak ten bagr bude moje. Moje! Budu pánem světa a všech bagrů na světě!!! Áaáaáaáa....C-cože. Né, vůbec jsem se ti nevloupal na počítač. Už jdu...... Budu pánem bagrů!!!!!!




3) Přesvědčte se, že jsou opravdu vánoce.

- Hele, kámo. Nespím to 3 do rána. Podívej, co tu mám. Stromečkoraketu! Jsou v ní rachejtle. A ukážu ti to rovnou! 3-2-1... stomeček už letí... a někoho to trefilo. Dobréj sousedka, hezkéj rok. A hlavně ve zdraví. Že na vás něco spadlo? To bude to štěstí. Hezký 20 nevím co! Juchů. Já nebudu z ticha!.. Počkat to jakože není nový rok... Dárky? Rozzuřená přítelkyně jako minulý rok? Vánoce ?! O__O. 




2) Rozbalujte dárky... pomalu.

- Jé. Dáreček! To je od tebe tak milé... Ale prosím tě, já si to otevřu sama... Uh,uh... Ne prosím tě, já to zvládnu. Příjde zpátky s nůžkami. Uf, nějak to nejde. Ale klid, to zvládnu. Vezme nůž a začne do dárku bodat. Otevři se. No ták.... NE. JSEM V POHODĚ. JÁ TO ZVLÁDNU! Zvedne židli a začne po dárku mlátit.... Jooooo! Mám to. MÁM TO!... Propiska? Jako minulý rok?.. Dej mi ten nůž. DEJ MI TEN NŮŽ!




1) Nežerte cukroví, dřív než nemáte...

- Jděte do kuchyně a na stole uvidíte tác s cukrovím. Hm... Nevypadají špatně. Jednu ochutnám. Buch! Najednou na vás málem spadnou dveře. Uvidíte Maki s kulometem na Žánovy a s vánoční čepičkou na hlavě. Přeskočí jako tajný agent stůl a převrhne všechno, co uvidí. Začne vás šílenou rychlostí fackovat. 3000 facek za sekundu. Pak vás kopne do rozkroku, nandá vám sluchátka a pustí vám tam Biebera. Z toho šoku omdlíte. Natáhne se pro jednu sušenku na zemi, foukne na ní a podívá se na vás. "Moje".

- Nebo raději nejezte vůbec a Maki na vás půjde s Mishou.




Připomínám soutěž! Zatím se mi přihlásila Josefa a je to super. A co vytvoříš ty?

Jestli chcete něco podobného, je to jen na vás.

Namárië.

Komentáře

youtubVIP(Bradavice)

Echech.. No.. já jsem se jen procházela kolem stolu *rozžvýká a spolkne poslední sušenku* a to s tím cukrovím.. jsem jen chtěla.. Odehnat kočku! Jo to je ono

youtubTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.