Mermaid Slacking
Hra - Mermaid Slacking
Video se načítá
Family dollhouse 2
Hra - Family dollhouse 2
Video se načítá
Fashion Model Makeover
Hra - Fashion Model Makeover
Video se načítá
Wake Up Calls
Hra - Wake Up Calls
Video se načítá
Crazy Homer Simpson
Hra - Crazy Homer Simpson
Video se načítá
Jeu Chiant
Hra - Jeu Chiant
Video se načítá
 

Můj B.L.O.G

Super úžasný rozhovor s...eh...to je jedno xD

Ayia!


Tento rozhovor je starý víc jak 23 000 vteřin.. what... neboli 6 dní. Tak je načase ho dát sem, co myslíte?

V TOMTO ČLÁNKU NEBYLO MOŽNÉ OPRAVIT CHYBY!

Zase mi zblbla myš. A to tím způsobem, že když chci něco vymazat, tak musím vymazat celý článek. Stává se mi to často, ale snažím se to zvládnout. Jenže tady byly odpovědi dlouhé, takže se fakt omlouvám a děkuji za pochopení. Dík.



Rozhovor s... LadySeiss! Jééé xD.


1) Maki: Tvoje reakce na tohle:


Lízinka: Toho chlapa je mi upřímně i trochu líto, ale na druhou stranu, sedět s ním v nějakém pořadu asi musí být sranda, i když jsem teda nepobrala, o čem se bavili. Můj názor, hmm... Tak jako je to dost crazy. Chudák chlap a chudáci ti lidi.

M: Já směji snad ještě hůř xD. Se mně dneska spolužačka zeptala:

Co chceš za dárek ( na besídku, si mě vylosovala ).

Hm... -__-. Unicorna.

O_O. Jednorožce? To-to... jako živého?

Můj záchvat smíchu byl velice... no čuměla na mě jako na debila. 



2) M: Chtěla bys raději zachránit svět, ale aby o tom někdo nevěděl, nebo zachránit svět, ale umřít u toho ale budeš za hrdinku světa a budou se o tobě učit v učebnicích ( tak a jaký jsi ego ).

LS ( Lis ): A raději bych zachránila svět, aby o tom nikdo nevěděl. To vím na 100%. Nerada jsem středem pozornosti, a když už bych měla být slavná, tak anonymně. Jinak, kdyby na tom záleželo, tak bych svět nezachraňovala. Je to dneska ještě vůbec možné?

M: No. Pokud řekneš učitely, že jsme žádný test neměli ale měli jsme ho psát ( ale nikdo nic neuměl ), tak tím zachráníš několik organizmů před apokalipsou... ale máš pravdu, jen jejich šok oddálíš. Nebo takhle:




3) M: Co jsi dělala včera večer v 8:20. A přiznej se ( 25.11.2016 ).

LS: Včera - teda budu brát v potaz datum zaslání - jsem byla doma a buďto jsem se umývala, nebo jsem volala s kamarádem, ale já si doma moc hodiny nehlídám. Ale asi jsem volala s kamarádem. Možná ho někdo zná, považuje se za youtubera, ale nebudu ho zmiňovat. Hodně lidí ho nemá rádo, ale mně přijde v pohodě. 

M: ............................................... Míša? No, ok.............. Můžete mi někdo říct, proč jsem si jí představila ve vaně ( a v jakém stavu asi víte )... prášky. PRÁŠKY! Ne ale jsem normální člověk. Ona je normální člověk. A vedle mě je unicorn. No nic, no. Dám jsem její nějakou fotečku... sluší jí to, ne xD? 



4) M: Zkus asi tak 5 blogů, které sleduješ, přirovnat k jednomu zvířeti a proč zrovna tohle zvíře.

LS: 5 blogů? Já jich moc nesleduju, protože nemám čas, ale tak některé můžu zkusit. Ty mi teda dáváš zabrat ( .... Přidej! Zaber! Makej! Makej! Makej! Dotoho! Zaber! Faster! )

Takže první bych dala tvůj blog "Můj B.L.O.G."... já bych ho přirovnala k surikatě. Je to taky mimochodem moje oblíbené zvíře, ale hlavně proto, že ty docela častp vydáváš články a některé jsou informační a některé zas takové crazy a to mi prostě připomíná surikatu xD Jako by pořád něco sledovala a pak to psala do nějakého blogu, kdyby teda uměla psát takže asi tak.


Další bych dala asi blog "Vtipy a tak☺", který patří Ahoj lidi. Ten mi zase pro změnu připomíná rybu. Neptej se mě proč, ale možná proto, že ona v těch článcích je strašně kritická vůči sobě. Jakože ne nějak viditelně, ale (teď už to nedělá, ale pořád tam tu rybu vidím) pokaždé pod článkem psala něco ve stylu: "Dejte plusko atd, ale stejně to nikdo nebude chtít číst..." a takové věci. To já úplně nesnáším, jako by si ti lidi sami sebe nevážili. To jsem jí i řekla a teď už to ani tak nedělá, ale prostě... ryba.


Další a taky promiň, ale poslední blog bych dala "Stopy zvířat" od Chilli, která teď už sice nevydává, ale pořád má blog, ne? No a ta mi odjakživa připomínala psa. A tím posledním článkem, o tom, jak si pořídili pejska mi to potvrdilo úplně nejvíc. Ona je i sama o sobě taková prostě věrná a milá, ale když potřebuje, je i kritická a prostě... skvělý přítel člověka, nebo jak to je.

M: 1) Ta věta "kdyby teda uměla psát takže asi tak"... to byla myšlena surikata nebo já xD? Doufám že surikata. Já umím číst. A počítat taky. 1 krát 4 je 14 ( napsala do testu )... eh... ok. Ale umím číst!

2) To je v poho. Já jsem taky líná, takže tě chápu. Já můžu sežrat Ahoj lidi. Ok... Nevíte někdo, kde bydlí?

3) Fajn. Nejdřív si představím LadySeiss ve sprše ( nebo vaně, prostě vy víte co ) a teď Chilli na vodítku ( POTLESK! Já tak napsala dvě L. Neboli ll. Jsem borec. Borec! Super jednorožec! Jééé ). Ne ale vážně. Je to divná představa. Co mě to napadá xD ( ona zase přečetla moje jméno.. sama ví. Takhle tohle je v poho. )



5) --------------------------------- ( Ani jedna to nepochopila... ale v pohodě xD ).



6) M: Co posloucháš? Jakože muziku.

LS: Poslouchám nejčastěji teď asi korejskou skupinu EXO, což je myslím pop a taky americkou skupinu Hollywood Undead (HU). Ti jsou boží. To je rapcore. Jinak sem tam i nightcore, ale ten už mě nebere tak moc, jako za mých sladkých otaku let. Ale ráda poslouchám i rock a někdy si dám i rap. Ale teď písnička, která u mě vyhrála písničku týdne je Dirty Mind. Už mi z ní ale hrabe, takže ten týden stačil .


M: Tohle? Vypadají sympaticky. To by nemuselo být špatný.



7) M: Jaké jsou tvoje top 3 nejšílenější zvyky?

LS: Moje top šílené zvyky... já jich jakože moc nemám. Nebo je spíš nesleduju, ale zkusím něco vyhrabat. Tak jako první si asi vzpomenu na to, že mám rán nastavené asi 4 budíky, což je ještě málo oproti lidem, které znám, ale mívala jsem jich i víc, ale prostě... No a hned po předposledním zazvonění vstanu a jdu si dát ledovou sprchu, což je pro mě docela crazy zvyk, vzhledem k tomu, že jsem líná jako prase. A poslední top je asi to, že po ráno před školou a po každém jídle si dávám žvýkačku a pak už prostě nejím, teda do oběda a večeře atd. Nevím, co mi hrabe a už je mi z toho blbě, ale zvyk je zvyk

M: To znám. Já mám taky divné zvyky... ale tohle to nepřekoná xD. A zase. Sprcha.




8. M: Kdyby jsi dělala rituál na vyvolání jednorožce, jak bys ho udělala?

LS: Rituál na vyvolávání jednorožce? Vážně? xD ok... no... jelikož jsou jednorožci známí svou čistotou a nevinností jakožto bytosti z ráje, může je vyvolat jen neposkvrněný člověk. A pár hříchů určitě neznamená, že jste hned poskvrnění, ale podle toho jaké hříchy. Neposkvrnění myslím ehm... vy víte co. A jinak bych normálně zašla někam na pastvinu nebo tak, něco co mi přijde kouzelné, zavřela bych oči a jednoduše bych ho prostě přivolala. Nic těžkého, ale jak pro koho.

M: DOPR... Tak zůstanu u své satanistické duhy.



9) M: Jak u tebe vypadají obvykle vánoce? Jak dopadly ty minule?

LS:  Obvyklé Vánoce jsou u nás vždycky hrozně klidné. Nebo to tak aspoň vnímám já. Hlavně se vždycky všichni sejdeme, přijede ségra z Londýna a je to všechno takové free prostě, což já úplně žeru. Samozřejmě se musí uklízet a další tyhle věci, ale když je ten klid, tak to dělám i ráda. A minulé Vánoce dopadly v podstatě stejně, ale letos mě štve, že jsou hrozně krátké.

M: ..... What. Dit ještě ani nezačali xD. Ale ok. Chápu. Maki všechno chápe. Já minulé vánoce zvracela....

Na a fotku zvratků sem fakt nedám.



10) M: Co bys nikdy, nikdy, nikdy neudělala.

Ls: Nikdy v životě bych nekandidovala na prezidenta. Ani jako prezident, což je nejvyšší post bych neměla úplnou svobodu. Aspoň ne tady. A nikdy bych nevyvolávala satana a podobné kraviny. Znám pár lidí, kteří si z toho dělali srandu a nedopadlo to podle jejich představ. 

Prostě... nedělejte si srandu z něčeho, čemu nerozumíte a hlavně to nepodceňujte. A takové moudro do života... Nikdy se nezamilujte tak moc, že až o toho člověka přijdete, budete trpět jako kůň. Bolí to jak sviň :3 Vím, že to zní zvláštně, ale určitě mi někteří díte za pravdu a btw... nemyslím zamilovat se jen do kluka atd. Myslím i blízkého člověka, ať je to kdokoliv. 

M: Tady ani nepotřebuji komentář.



Děkuji za rozhovůrek.

Jestli chcete něco podobného, je to jen na vás.

Namárië.

Komentáře

ChilliVIP(ANIME!)

Skvělý rozhovor. Nejsou to žádné nudné otázky, které najdeš na každým rohu.
Ah, proč se na tvých článcích tak často vyskytuje zmínka o mně?
Připadat někomu jako pes... Jako OK, ale já si spíš připadám jako kočka. Hrdá mrcha. Ano, to jsem přesně já.
Oceňuji, milá Maki, že jsi mé jméno napsala správně. A s tím, že sis mě představila na vodítku, si hlavu nedělej. (Jeden měsíc jsem měla dokonce takovou "mánii" , že jsem nosila na ruce obojek, který byl tomu štěnisku malý.) Mám pro zvláštní osobnosti pochopení. Lákají moji pozornost.

ChilliTo se mi líbí +3 To se mi nelíbí

superleontynkaVIP(♡ Twilight Games ♡)

Kdyby mě někdy někdo napsal otázky... (možná bych měla konečně o čem psát) Článek dobrý (jako většina tvých článků). Samozřejmě, lidi z takovou povahou jako já se ti nikdy nevyrovnáme smajl. Jelikož lidi jako já neodhadnou tak perfektně jako ty humor čtenářů. Můj humor odhadnout bohužel nejde (pokud zjistíš, jak pošli mi vzoreček), takže ti řeknu, že mě osobně nejvíc mě pobavila otázka číslo 10 (pokuď tě to ovšem zajímá). V téhle sérii pokračuj!

superleontynkaTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.