Elsa Frozen Real Makeover
Hra - Elsa Frozen Real Makeover
Video se načítá
 

Můj B.L.O.G

JAM ( Just Ask Me ) Psycho píše.

Ayia!


Plánovala jsem to na 15.9. Ale nějak se mi nechce. Ano, řeč je o asku. Tak a jdu se zabít.


Otázky od Mišiši ( ta mi jích poslala hooooooodně )

Hraješ pokemon go ?

- Nemám venku wifi ( jak překvapivé ). Ale jsem šmoula a chytám krysy. Ano, hraji. Problém? Spousta lidí říká, že ta hraje je blbá, nehrajte ji. Lidé bourají auto. Ale to je problém těch lidí. Já to beru jako zábavu a klidně bych běhala a dýchala čerstvý vzduch. Mám i tričko ( a protože jsem mystická, tak v modré barvě ). Je mi jedno, co mi na to řeknete. Protože já jdu za svým. A vždy půjdu.

 - Tak tohle je hustý.

Míváš narozeninovou oslavu ?

- Nikoho nezajímám. Takže ne. A mít jí ani nebudu. Mě stačí rodina. Ne celá ( přes 50 členů ). Ale ta v bytě. Bude to prostě další, normální den jen se zpestřeným jídlem ( dortem ). Já raději zážitky ( ale jídlo je super ).

Těšíš se do školy ? Oblíbený předmět ?

- Ano. Konečně zase budu moci pozorovat lidské chování. A ty stupidní retardy co nic nechápou. A učení mi překvapivě jde. takže ano. A tentokrát to vezmu zhurta ( nebo jak se to říká ) . Akalik ( Maki ) je zpět. Ani nevím, na co se tam tak těším. Prostě asi nemám co dělat.

Asi výtvarka. Ani nevím. Jeden z oblíbených předmětů už není. A kreslím si o přestávkách. Ale asi výtvarka ta výtvarka. Sice je přitom řev, ale mám svoje tužky ráda.


Kdy máš narozeniny ?

- Již brzy. Opravdu. A tohle měl být narozeninový ask. Ale plány se změnili. 27.9 ( rok není důležitý ) A jsem tím pádem váha. A to zrovna připadá na úterý. Jak krásný den. Takže snad nebude žádný test ani písemka ( držte palce. Nebo ne ).



Jak se máš ? Co děláš ?
- Páni. Mě se někdo zeptal! No, mám se příšerně, vstala jsem pozdě, jsem unavená, mám hlad, mám trable s blogem ( coming soon a tímhle ). Takže se mám překvapivě dobře. Co dělám? Sedím, dívám se, dýchám, zrovna píši, přemýšlím, hýbu rukama, mrkám, neopírám se ( to dělám ), uf, trávím jídlo, polykám... 

Stačí ?


Máš ráda tělocvik ?

- Mám ho ráda? Kvůli tělocviku musím ( ale už to snad z končí ) 5 krát za rok k zubaři. Nenávidím vybíjenou ( 5 krát do břicha, jednou do ruky a ještě se ti při tom směji. Tak se nedivte ). Nejsem na běhání a nemám zrovna sportovní postavu. Z zimě se všichni cestou do tělocvičny klepou ( já ne ). Co myslíte?

Ne, zrovna moc ho nemusí.


Bavíš se ve škole se všemi spolužáky ?

- Nevidím k tomu důvod. Oni ode mě jen opisují ( tomu je konec ). Ale mám ráda, když u nich 5 minut stojí a oni o tom nevědí. A já je poslouchám a píšu si jejich e-maili. Nebo když si na škole v přírodě myslí že spím a povídají si o mě něco moooc zlého.Ale já nespím. Ale někteří jsou fajn. A já je chci obejmout.... kolem krku..... provazem. Vidí mě pouze jako tu chytrou a tichou. Ale já můžu být yandere ( jen bez té lásky ).

Takže si ze všemi nepovídám. Ale spíš je poslouchám. Já s nimi, oni se mnou. Je to vzájemné.

      - Můj nožík!


Kolik vás je ve škole ? Kolik máte ve třídě holek a kluků ?

- Ve škole? No, počítat mrtvoly by bylo zábavnější ( ale bylo by to těžké. Ty kousíčky... ). Ale tak asi těch 500 mučedníků. Je to ta větší škola a je spojená s mateřskou. Takže asi tak. A ještě učitelé, kuchařky...

Může se to změnit. Někdo odejde ( jakože přestoupí ), další zase přijdou k nám. Ale kluků je méně. Jsou v menšině. Ani 16 holek a 8 kluků. A pokud se počítají i mouchy tak nevím ( mají mouchy pohlaví ? ). Ale asi takhle nějak.


Kdy máš svátek ? Kdy máš "hpd" ( doplněny dvě čárky na konci ) narozeniny" ?

- Mám 2 svátky. Jede brzo, druhý daleko a třetí neexistuje. A co je to Hpd svátek? To jakože Maki? Muhahaha. To neexistuje. A nejsem tu ani rok. Takže se asi počítá založení profilu, že ( že, že ). Jsem tu jen měsíc ( ano, měsíc ). Takže to mám ještě hrooozně daleko.


Chodíš na oslavy kamarádů ?

- Já? Mě jednou napsali tučným písmem a řekli mi do očí, že tam nesmím ( a to jsem tam ani nechtěla ). Nevím, co se tam dělá. A vědět to nechci. Opravdu. Nevím, co bych tam dělala ( kromě jídla ).

 - Nevím, proč to sem dávám. Muhahaha


Oslavy venku vs oslavy doma ?

- Doma to mám pořád. Ale venku jsou zážitky. Neslavím venku. Pouze někam chodím. Takže samo sebou mi zbývá jen oslava uvnitř. A ta neexistuje. Taže... co tu mám ještě napsat..... Možná jen, že uvnitř neprší ( facepalm ). Ale déšť je super. Vítězí: oslava uvnitř.


Co nejraději děláš na oslavě ? Jak probíhá rodinná oslava ?

- Jím. Moc ráda jím ( a není to na mě poznat ). A jak to probíhá? Rodiče ( překvapivě ) vstanou brzo a vzbudí mě ( nikdy ne opačně ). Nebo s probudím s pocitem, že mě tenhle den někdo vytahoval z mámy a já to oslavuji. Dají mi dárek nebo ho nechají na stole a jsou spát. Normál, normál, nic se neděje. Večer je dort.

Konec. Ale narozeniny mam ( hodně ) ráda. Podle mě nejsou špatné.


Otázka od Josefy

Jinak .... budeš mít třídní nebo třídního ?

Třídní. A asi budeme malovat třídu a vypočítávat, kolik barvy a jak velký prostor zaplníme. Ale je fajn a milá. Minule jsme měli třídního. A ten nevydržel. A tahle to zvládá lépe a má s námi víc hodin. Takže to snad dopadne dobře.


Konec. Nic dalšího jsem nedostala. Takže pokračování asi nebude. Nebo jo? Je to jen na vás.

Chcete buď: další podobný ask ( na to musí být otázky ), 20 faktů o mě, nebo nic... Vyberte si jestli chcete.

Namárië. 

Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.