Famous Date
Hra - Famous Date
Video se načítá
Fashion Designer World Tour
Hra - Fashion Designer World Tour
Video se načítá
Gemini School
Hra - Gemini School
Video se načítá
Runway Beauty Secrets
Hra - Runway Beauty Secrets
Video se načítá
Hannah Montana Real Haircuts
Hra - Hannah Montana Real Haircuts
Video se načítá
 

Můj B.L.O.G

Informačka, děkovačka, nevím-kačka

Ayia!


Toto je článek... o ničem. Vím je to na nic. Ale je tu pár informací.


Zmenšená aktivita

Ve středu jedu zpátky do Česka. Konečně odsud. Bylo to tu docela bolestivé. Neptej se. Ale pro vás to taky něco znamená. Na hpd budu tím pádem jen od 6-7 (8), případně večer. Ale články budou, ale asi trochu méně. Ne, podle mě to bude stejné. Jen na mé odpovědi budete muset trochu víc čekat. Od září zase budu jen večer. Ale budu tu, to se nebojte ( i když nevím jestli tohle někoho vůbec zajímá ). A možná nebudu celý týden, dva. To se ještě uvidí. Ale nebudu zítra. Takže tak.


Děkuji

Když jsem začínala, tak jsem pouze chtěla psát pro vás, né být nejlepší. Ale když se podívám k sobě na blog, do síně slávy, vydím opak.  Počet lajků : víc jak 112. 95 místo z více jak 2000 blogů ( Je jich víc jak 5 000 ). A roste to šíleně rychle. A to díky vám. Doháníte mě k pláči. Tohle jsem nečekala. Abyste to pochopili zapněte si písničku ( mě to nefunguje ) Impossible. Vím je to nesprávně napsané ale nemám to kde zkontrolovat. NIc nefunguje. Proto tu možná nebudu. Ale zapněte si jí. Protože tohle bylo a je IMPOSSIBLE.


Jinak se můžete těšit i na další články, zajímavosti a i kdyby budu pokračovat. I když nevím, koho zajímám. Asi nikoho. Bojím se. Mám pokračovat, nebo ne. JE TO JEN NA VÁS.


Namárië. 


Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.