moje týpky

tipy na knížky 2/3

Ahoj dneska mám připravenou knížku DÍVKA Z INKOUSTU A HVĚZD, je to moc hezká knížka i když někdy  strašidelná.

 KNIHA: Dívka z inkoustu a hvězd

AUTOR: Kiran Millwood Hargrave

ILUSTRACE: nejsou uvedeny

STRANY:230 

Od chvíle kdy na ostrov dorazil generál Adori, nikdo nesmí překročit hranici mezi Gromerou a zbytkem ostrova. Isabella ale i přesto sní o tom, že jednou prozkoumá každičký centimetr Zapomenutého území, které leží hned za hranicí jejího města. Když náhle zmizí její nejlepší kamarádka, Isabella se vetře do pátrací skupiny. je přeci dcerou kartografa, a díky její znalosti hvězd a starodávné mapě po mamince, není nikdo, kdo by mohl skupinu provést Zapomenutým územím lépe než ona. Ostrov má ale temná tajemství, která právě vyplouvají na povrch. A pod vyschlými řekami a mrtvým lesem se probouzí mýtická příšera. Isabella brzy zjistí, že nemusí zachraňovat jen ztracenou dívku, ale především celý ostrov.

 Doufám že se Vám bude knížka líbit. 

                                                           ČAUKYYYYYYYY

Komentáře

monstr haajVIP(Svět Fantazie ^^)

Dameofdeath: no právě. A já mám navíc tendenci představovat si věci, které čtu, takže si představuji typy knih nebo když někdo napíše vařily, tak si představuju jenon holky a nejhorší je mýt a mít smajl jo a zdraví a zdravý.

monstr haajTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

DameofdeathVIP(ANIME!)

monstr haaj: XD Však ono je ale moc těžké rozlišovat od sebe slova typ a tip. Ale jako je už trochu smutné, když se dá vypozorovat chyba hned v názvu... I to o kvalitě článku něco vypoví.

DameofdeathTo se mi líbí +1 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.