moje paranormální příběhy

ORIGINAL creepy pasta 1.

Ahoj, tohle je creepy pasta o mě, není to pravdivé, ale kdo se rád bojí, ať čte.

 

Byla temná noc, a já jsem nemohla usnout, protože jsem se dnes dozvěděla jakou má náš dům minulost... Říkala jsem si: Hlavně NESMÍŠ usnout! Dozvěděla jsem se totiž, že před námi tady bydlela naše prababička, a že když jí bylo tolik, kolik mě je teď, zažila něco PŘÍŠERNÉHO!!!

Byla noc jako tahle, a ona tvrdě spala... Byla půlnoc, přesně na minutu! Vzbudily jí příjemné zvuky... Někdo přenádherně hrál na její klavír! Mezi tím, co tleskala, šla se podívat do obývacího pokoje, kdo že to hraje? Nikdo, klávesy se mačkaly zcela sami!

Nemohla jsem ten příběh dostat z hlavy! A když jsem se podívala na hodiny, byla půlnoc, přesně na minutu... Snažila jsem se před svým děsivým osudem utéct, ale bylo už pozdě! Uslyšela jsem, jak někdo hraje na můj klavír! Chtěla jsem se tomu nějak vyhnout, v tu chvíli mě nenapadlo nic jiného než se jen schovat pod peřinu a doufat, že hudba přestane hrát... Ale ona nepřestávala, právě naopak, byla čím dál tím hlasitější, a blížila se čím dál tím víc ke mě! Vyběhla jsem z postele a otevřela okno. Nepřemýšlela jsem o tom, že bych se vrátila, spíš jsem chtěla být co nejdříve pryč z tohoto domu! vyskočila jsem z okna! Utíkala jsem jak nejdál ta jen šlo! Nakonec jsem těm zvukům utekla, a od té doby jsem se tam nevrátila. Když jsem procházela okolo obchodu s televizemi, viděla jsem, jak moderátor hlásí, že zemřela moje rodina, a ještě před tím než zemřela, prodala klavír. O týden později ten, který si zakoupil daný klavír, zemřel taky...

Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.