Modrý koutek s Tindrell

The return of the Queen - Kde jsem byla?

Zdravím!

Vítám Vás po dlooooooooooooooooooooooooooooooooooooooouhé a ještě delší době u dalšího článku. Chtěla bych zde pořešit několik věcí informačního a vážného rázu. Ne, žádné rádoby vtipné kraviny, jakými je většina mých článků. A ano - i toho se to bude týkat.
Každopádně ještě úplně na začátek bych chtěla říct, že mi tohle prostředí psaní vážně chybělo, ale až dneska jsem se rozhodla dokopat k tomuto článku. Eeeh, ano, v tomto článku jistě zazní mnoho faktorů, které mi bránily články psát, ale těmi největšími jsou slečny Prokrastinace a Lenost. Vítejte dámy.
*Lenost znuděně zívne a Prokrastinace se ani nehne. Že já to čekala.*
Ano, to ony mi bránily ze všech nejvíce a za to je odesílám na věčnost. Dámy, můžete odejít.
Takže ano, tím přiznávám, že chyba byla i na mé straně. Vlastně celkově byla chyba na mě, protože to je mé rozhodnutí, jestli článek napíšu, nebo ne, že?

Ale teď jsem zpět a rozhodla jsem se provést pár změn, které by mohly mou tvorbu, alespoň lehce, ovlivnit. Upřímně doufám, že k lepšímu. Nebojte, vše se v článku dozvíte. Tak jo. Pojďme na to.


1. Proč tak dlouho nevyšel článek?
Chcete-li to kultivovaně, inteligentně a profesionálně, klikněte sem. Jde totiž o prakticky stejný případ, jen mnohem lépe popsaný. A kupodivu jde i o stejného člověka, ano, o Ravenclaw. Před pár měsíci u mě totiž probíhala soutěž a ona jako "vítěz" (vím, že vítěz byl někdo jiný, ale berte to tak, že něco vyhrála) si mohla vybrat libovolnou básničku a povídku, co bych jí napsala. Problém možná již tušíte, ale pokud upřednostníte moji kraťounkou verzi před Raveninou obsáhlou, čtěte dál.
Tedy - Ravenclaw si vybrala povídku na téma Extrovertů a Introvertů. Ihned mě napadlo setkání dvou dívek jménem Iva a Eva a také jsem začala vymýšlet, jak bych to psala ze dvou pohledů a blablabla a bylo by to úplně úžasné. Jenže... vyskytl se první problém. Nedokázala jsem najít správná slova na začátek příběhu. Dobrá, rozhodla jsem se to přeskočit. Ale ani dál mi nešlo vymyslet nějakou dobrou zápletku, nějaký příběh. A tak jsem to nechala být. Zatímco Iva s Evou ležely v konceptech ladem, já jsem nacházela spoustu úžasných nápadů a inspirace na články. Ale cosi mi říkalo "Byla by neslušnost Ravenclaw přeskočit." No a vzhledem k tomu, že povídka se vůbec neposouvala kupředu, výčitky vůči Raven byly silnější a silnější a já si zakazovala vydat cokoliv jiného, nevycházely články. 

A pak na řadu přišly již známé lady, které si snad ani nepřály, aby vycházely další moje hnusy a tak zabraňovaly jakémukoliv pokušení napsat takovýto článek, ve kterém se veřejně omlouvám, že Ravenclaw přišla o svou výhru a asi ji jen tak nezíská. Je to vůči ní celkem nefér, protože monstr svou odměnu dostala. 


2. Očista

Toto bude snad kratší - hodlám promazat svůj blog. Ne, máte smůl, neříkám smazat. Jen chci prostě dát pryč nějaké články, protože jsou strašné. Ano, ty nové především. Není to vtipné, je to o ničem, nevím, co by vás na tom mohlo zajímat a nebo to nedává žádný smysl a zní to, jako bych vyplivla to první, co se mi honí v hlavě. Například:
Doják - Koho by to zajímalo, vyplivnutí
Rive vyvolává ďábla, njn, povídky a my malí! - Není to vtipné, je to o ničem, nevím, co by vás na tom mohlo zajímat a nebo to nedává žádný smysl a zní to, jako bych vyplivla to první, co se mi honí v hlavě. (Ano, zkopírováni seshora)
Řeknu ti tajemství - Hnusný podvod, který není ani vtipný, ani originální.
A těch případů je mnohem více, vážení! A pokud jsem náhodou smazala článek, který se vám líbil, stačí kliknout sem.

Rozhodla jsem se  si po sobě každý článek přečíst, ne kvůli chybám, těch bych si stejně nevšimla, ale prostě pro váš pohled, jestli by to bavilo vás.  Eh ano, zpětně ani tento článek není nic extra, ale tak co nadělám. Tento článek má alespoň jisté "poselství", informaci. A to tamty články nemají.


3. Reklama - Jsem komerční sv*ně!
Ne, nejsem, protože to nemá s prachy nic společného. Ale reklama to je a jen já ze všech lidí na světě mám potřebu ji dělat. No co, jen do mě! Jsem nechutná, že? Ale abych se vymáčkla - jde o to, že jsem si založila Ask. Ne, mně prostě nestačí mít odkaz jen na profilu, musím to prdnout i sem, kdyby o něm náááhodou někdo ještě nevěděl. http://ask.fm/RajvinkaVonModrov

Tak. A teď mě suďte.

No a to snad bude vše. Ano, vím, je to mega krátké, ale... prostě tak. Dnes nemám moc dobrou náladu, to vážně ne. Ale přesto se pokusím vydat ještě jeden rychločlánek plný obrázků. A pak snad už KONEČNĚ ten Prsten. Už se na něj moc těším. Tak jo, mejte se a "uvidíme" se u dalšího článku.


Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.