Módní blog

Módní blog

Ahoj fanoušci módy!
Vítejte na mém blogu. Mrkněte na mé první stylingové rady!
S láskou vaše Afla.

Tento blog obsahuje: Jak vypadat dobře,jaké existují styly a roční období.

Jak to udělat, abych vypadala dobře?

Postava: Zkus omezit sladkosti. Každý den věnuj alespoň 15 minut cvičení. Pokud máš chuť na sladké, dej si raději ovoce, ale to neznamená, že čokoládu máš zakázanou! Pokud nemáš nápady na různé cviky v každém kvalitním knihkupectví najdeš knihu na dobrou postavu za cca 99Kč.

Pleť: Nekupuj drahé krémy, stačí horká obličejová koupel a domácí krémy. Tady je návrh na dva z nich:
1. Nech 5 koleček okurky ve vodě a dej to do lednice. Za 2 hodiny si dej dvě okurky z lednice na oči a vodou se šťávou okurek si potři obličej. Nech usychat 10 minut.
2. Rozmixuj banán a smíchej ho s bílým jogurtem a s mlékem po koupeli. Natři na obličej a nech 5 minut působit.

Nehty: Víš, že lak na nehty nehty ničí? Pokud nutně musíš mít nehty nalakované, tak je nelakuj víckrát než jednou za 10 dní. Aby tvé nehty byly opravdu krásné, stříhej si je jednou za 14 dní a čisti si je alespoň jednou do týdne. Zkrášlit je můžeš malou samolepkou.

Vlasy: Nenos vlasy neustále ve stejném účesu, zkus i něco jiného. Nezapomeň si je alespoň třikrát týdně umýt! Nenechávej si roztřepené konečky. Lak na vlasy používej pouze na složitější účesy.

Různé styly

Boho styl – Styl Boho se inspiruje bóhemskou módou hippies a vyznačuje se přírodními látkami a neformálním, uvolněným oblečením. Nechybí v něm ani zářivé látky nebo luxusní doplňky.

Sportovní styl – Sportovní styl ti pomůže zůstat aktivní a vypadat cool. Poohlédni se po věcech s neobvyklými desingovými detaily, jako jsou grafické potisky a veselá loga.

Svěží a funky – Funky styl chce hlavně udělat dojem. Má smysml pro dramatický detail a jevištní jiskru. Funky styl používají hlavně celebrity.

Sladká a holčičí – Sladký holčičí styl se inspiruje barvami cukrátek a půvabnými potisky. Oblíbené holčičí vzory jsou např.: motýlci, srdíčka nebo květiny a vhodné barvy jsou růžová (: , šeříková, žlutá a modrá.

Oslnivý styl – Hodí se na večírky, párty nebo diskotéky. Do tohoto stylu patří každá zářivá barva.


JARO – roztomilá kšiltovka, veselé barvy, nabírané rukávy, námořnické proužky
LÉTO – cool sluneční brýle, žabky, hezké šaty, plážové šortky
PODZIM – stylová šála, klobouk, legíny a delší top, výrazné doplňky
ZIMA – pletené svetry, upnuté džíny, úžasná mikina, pohodlné boty

http://www.kamoska.cz/styl-a-moda/velky-prehled-modnich-stylu-extravagantni-uvolnene.html

Tak to je prozatím všechno fanoušci módy, díky, že jste věnovali alespoň kousek času mému blogu a doufám, že se vám líbil. Ahoj.

Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.