MLP nové

DIY

Sledujte ma na YouTube



toto je na yotube moje ale nie moje ale môjho ocina tak ma sledujte



píšte mi aké mám tvoriť ďalšie videa som phr 

Komentáře

Naty a KájaVIP(Fazole)

Dobře... ...je to prostě reklama. Proč se to v tom případě jmenuje DIY? Pro příště to sem třeba napiš, přidej Google obrázky (mnohdy jsou lepší, než to, co kdo vyfotí sám) a nakonec si klidně napiš jméno kanálu, nejlépe i s odkazem. Převeď to, jak se tvoří na youtube do formy, jak se tvoří na hpd., nebo celkově na blogu. Je to jen doporučení, ale myslím si, že by to tak vypadalo lépe a mělo by to více plusek.
A teď k samotnému videu. Ta krabička až tak pěkná opravdu není. Když jsi ji ukazovala na začátku, tak se mi zdála trochu nesouměrná a bylo vidět, že máš buď tupé nůžky, nebo ti stříhání moc nejde (ano, je to karton, ale ze své zkušenosti vím, že i karton lze ustřihnou dobře). Dále, když je to jedna krabička, kterou by zvládnul každý naprosto sám udělat, s trochou štěstí i vymyslet, proč to má osm minut. Čekala jsem timelapse, během kterého nám ukážeš tak od pěti do osmi výrobku, ale ne.
Není špatný nápad dělat DIY, nebo se jinak kreativně projevovat, ale chce to nápad, myšlenku a i tu vizuální stránku by to chtělo možná trochu vylepšit. Jestli si z tohoto komentáře něco vezmeš je na tobě, ale něco pochytit a udělat líp bys mohla. Držím palce do budoucna...

Naty a KájaTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.