Michelle

Dobrodružství za řekou Gaga 4.díl, pár informací

Ahoj,

 konečně jsem se dokopala k napsání dalšího článku-máme prázdniny, takže mám spoustu času(na nicnedělání). Bude tu další díl Lali a pak pár věcí kvůli kterým mi přišlo zbytečné vydávat celý článek.Tak jdeme na to:

  Minule jsem vám vyprávěla o tom, jak se Lali seznámila s Klárou. Jestli jste zvědaví jak to bude pokračovat(a vy co jste byli donuceni to číst)tak čtěte(jestli zvědaví nejste, absolutně vás to nezajímá a nebyli jste donuceni to číst, tak čtěte taky):

  Klára vzala mrkev(kterou se tam snad vykouzlila) a podala ji Fluffymu. Teď už se nebál-když jde o jídlo. Potom si Klára přisedla ke mně "Nechceš čaj?" Zeptala se. Kývla jsem(a doufala že bude s medem a ne s jedem). Potom se mě zeptala co tu vlastně děláme, když jsem jí řekla že jsme se asi ztratili, její reakce byla něco jako:"Co?"(vyprskla čaj a začala se smát).Nevěděla jsem co je na tom vtipného(popravdě mi to přišlo spíš smutné). Když Kláře přestal záchvat smíchu, zeptala jsem jí proč se smála."Promiň Lali, já myslela že jste nějaká kontrola a zase mě chcete vyhodit." Teď jsem nechápala já. Proč by jí odtud chtěl někdo vyhodit? Kláře samozřejmě bylo jasné že jsem to nepochopila a začala vysvětlovat:

  "No, asi před půl rokem sem přišli dva pánové. Vypadali úplně normálně a já jsem měla velkou radost že ke mně někdo přišel. Pozvala jsem je dál, nalila jim čaj a dala se s nimi do řeči. Když ze mě dostali potřebné informace řekli, že se do týdne musím vystěhovat. Chtěli to tu zbourat a postavit zde zabavní park. To jsem ale samozřejmě nedovolila a zůstala jsem tu dál, když po týdnu přišli měla jsem tu ještě víc věcí než předtím. Pak si se mnou chtěli promluvit a když jsem jim jasně vysvětlila"TADY SE NIC STAVĚT NEBUDE!!!!!!!!" tak odešli a zatím se nevrátili. Myslela jsem že ty bys mohla být jejich vyjednávací prostředek."

  Teď jsem pro změnu čaj vyprskla já a dostala jsem záchvat smíchu(i když to bylo smutné což mi došlo později). Začala jsem věnovat svoji pozornost Fluffymu. On šel dovnitř! On opravdu šel dovnitř!(sice jen dal nohu na práh, ale i to se dalo považovat za velký úspěch. 

____________________________________________________________________________________

Tak a teď tu máme pár věcí:

1. To je to úplně nejdůležitější ve vesmíru:

Vyřazovačku vyhrál tenhle obrázek:


2. Chtěla bych se vás zeptat jestli mám dopsat Záhadu jménem TÁTA.

Napište to prosím do komentáře.

3. Pokud jste fanoušky crazy blogerek tak spusťte paniku, protože mají zablokovaný profil

(více info u lucy 39).


Tak to by bylo pro dnešek všechno o mějte se fanfárově.

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.