Me,Myself&I

A zase škola

Ahojte všetci. Prázdniny sa nám už skončili a my sme museli nastúpiť do školy. Néééééééé! Niektorí sa možno tešili a niektorí zasa nie. Ja som sa tešila hlavne na mojich spolužiakov a kamošky, aj keď som sa s niektorými cez prázdniny stretla. Samozrejme na jednu určitú osobu v škole som sa netešila, ale v pohode. Zase začínajú povinnosti, stres samozrejme aj záujmové krúžky, na ktoré chodím, ale mimo školy. Bude to síce ťažké, ale ja dúfam, že to zvládnem. Už nám dali aj jednu písomku a to z matiky, že čo sme sa naučili. Strašné, ale bola celkom ľahká. Ja osobne školu rada nemám, ale dá sa to zvládnuť.  Ja mám najradšej angličtinu. Ale zato neznášam geometriu. Ako sa darí v škole vám? Aký predmet máte najradšej? Čo na škole neznášate? Asi bude odpoveď všetko :D.  Určite napíšte do komentov. A akých učiteľov máte? No niektorí sa zhodnú na tom, že ich neznášame. niektorí učitelia sú síce dobrí aj keď mňa učenie naozaj nebaví. Kľudne napíšte aj o spolužiakoch. Nás je v triede 27. Viem trochu od veci. Niektorí spolužiaci sú veselý, super a blázniví. 


Viete čo by bolo super? Keby bola škola úplne moderná, mohli by sme sa učiť pomocou tabletov, počítačov. Naša trieda má síce interaktívnu tabuľu. Aj to stačí. :-D Dúfam, že vám sa v škole darí, že sa máte dobre. Prajem vám aby ste sa dobre učili a aby vám nič nerobilo problém. Zdolajte každú prekážku a robte to čo vás baví.



Komentáře

CaliopeiaVIP(Poradna pro holky)

Já se hodně těšila, protože jsem zrovna nastoupila na střední smajl
Můj nejoblíbenější předmět - podle toho, co jsem zatím slyšela o těch předmětech - je asi SaM (Styling a Modeling), strašně se těším až se budeme učit líčit smajl nebo taky OdA (Oděvní ateliér), kde se učíme šít :3
Z "normálních" předmětů mám ráda angličtinu, máme super učitelku (a dnes jsem dostala jedničku z testu! :3 Jo, Peggy se musela pochlubit XD) a ZpV (což je ekologie, biologie, chemie a fyzika dohromady) a čeština, kde se už moc neučíme mluvnici, ale spíš literaturu a komunikaci.
Naopak nemám ráda moc matematiku, ale to je spíš tím, že mi vůbec nejde, než že by to nějak bylo učitelkou.
Učitelé jsou strašně super, zatím jsem tam nenašla nikoho, kdo by mi byl nepříjemný či nesympatický. Mají super přístup k vyučování, docela často hrajeme hry.
Kolektiv je taky fajn a ve třídě je pár vážně zajímavých lidí smajl máme tam třeba tři Ukrajinky a jednu Rusku smajl
Tak nějak si říkám, že je naše střední až podezřele dokonalá... XD smajl

CaliopeiaTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Butterfly340VIP(Imagination☆)

Můj nejoblíbenější předmět je asi děják, máme super učitelku. Ostatní učitele, které máme jsou totálně nudní a otravní. Tak třeba dneska mě naštvala třídní, musela jsem se hodně držet aby moc nevyletěla. No, i ostatní měli problémy...

Butterfly340To se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.