memečka jsou skvělýnebolislza

vtipy jedna

Chuck Norris dokáže rozdělat ohěń třením dvou ledových kostek

tvoje máma je tak tlustá že když si oblíkne něco žlutýho tak všechny na ni volají taxi.

Víte proč blondýnky mají posraný kalhoty u dveří obchdu ? Protože u dveří je napsáno tlačte .

Přijde kostra doktorovi ,  A doktor povídá no to jdete brzo .

Muž a thyně šli k studancé přaní první šel muž hodil tam minci . pak šla thýně k studánce hodit minci ale boužel spadla a utopila se . Muž stal jak socha a pak řekl hele na konec se to přece jen splnilo .

blondýnka zrzka a brunetka stojí před zrcadlem  když zalžou  tak je spolkne do sebe . první jde brunetka k zrcadlu a povída  Já si mýslím že sem nejchytřejší . A zrcadlo jí spolklo . Pak šla zrzka k zrcadlu .  A povídá já si mýslím že sem nejkrášnejší . A zrcadlo jí spolkne . Nakonec přijde blondýnka k zrcadlu . A povídá já si myslím spolknout spolkne .

Chlapeček se pta maminky . Maminko co máme dneska k večeři  ?  A  maminka na to nekecej a zalež to ti trouby ! 

Víte jaký rozdíl je mezi sadistickým  a normálním vtipem ? Normální vtip : Deset dětí jednom kontejnoru Sadistický vtip :  Jedno dítě v deseti kontejnerech.

Holky u školy si povídají která babička je nejhnusnější í. Moje babička je tak hnusná když se podívala do mléka tak mléko zkyslo . Moje babička je tak hnusná že jí ani farář nechtěl pochovat .to nic není naše babička je tak hnusná  že když umřela tak museli vykopat ještě jednu jámu aby mohli mohli mravenci kam blinkat .

Tak doufám že se vám moje vtípky líbili a každý den tu dám dva nebo tři články 

Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.