memečka jsou skvělýnebolislza

VTÍPKY DVA

Takže vás tu všechny vítám dnes sem si pro vás připravila několik vtípku tak doufám že se vám budou líbit  . Tak jdeme na to .

  1. Paní učitelka přinese do školy ptáka . A ptá se dětí : Děti co tu visí za ptáka ? A Pepíček řekne sýkora ale jestli visí za ptáka tak to nevím .
  2. Bruneta , zrzka , blondýnka se sešli na závod plavaní .Bruneta uplave bazén za deset vteřin. Zrzka uplave bazén za patnáct sekund . Blondýnka skočí do bazénu o hodinu později nic o dvě hodiny později a porad nic a nakonec o hodinu později uplave bazén . Bruneta zrzka se jí ptají proč jí to trvalo tak dlouho ? Blondýnka jím na to odpověděla : Ale koukala sem se na svůj odraz vodním zrcadle .
  3. Povídá slepice se slepici . Dneska sem měla takovou horečku že sem snesla vejce na tvrdo .
  4. Jede had na kole . Zjisti že nemá nohy a spadne .
  5. Sedí dvacetiletí adolescent v umyvadle s bylinkovým odvarem ,opodál stojí jeho matka se sousedkou , a ta se ptá co se mu stalo . Matka odpovídá : Ale je to blbec zvědavá chtěl se podívat do GAY KLUBU co tam točej za pivo !
  6. Čtyři přátele vyrazili hrát golf . Jeden se zdržel v klubu a tak ostatní šli napřed a vyprávěli o osudech svých dětí: Můj syn si udělal docela dobré jméno ve stavebnictví. Začal jako tesař a vypracoval se , teď má vlastní firmu .Je tak úspěšný že loni dokonce daroval svému příteli kompletní barák .Druhý se přidává :To můj synek začínal jako prodejce aut a teď je spoluvlastníkem celé sítě prodejen a vydělává tolik peněz že k vánocům dal kamarádovi nejnovější model Lincolna. Třetí pak vypráví o svém synovi , který se stal burzovním obchodníkem a teď dělá takové obchody , že si mohl dovolit věnovat jednomu kamarádovi portfolio nejlepších akcií za dva miliony . Když konečně dorazil čtvrtý hráč , jeden  mu říká  že si povídali o úspěších svých dětí a ptá se jak si vedl jeho syn . Tak on tedy začne : No , víte abych řekl pravdu nejsem nějak potěšen cestou svého syna . Už čtrnáct let dělá kadeřníka , a jak sem nedávno zjistil je homosexuál . Ale na druhou stranu je docela dobrý , protože jeho poslední tři partneři mu věnovali barák , auto , a balík akcií .
  7. Ptá se kamarád kamaráda : Máte lžíce na boty ? Ne my boty nejíme .
  8. Kanibal letí letadlem , letuška se ho ptá co si dá k jídlu . Kanibal: Přineste mi seznam cestujících.
  9. Je to černé žere to hranolky . Co to je ? Polovina USA
  10. Sousede jen si představ  že dopoledne mi přivezli hnůj na jahody ! Neříkej to my si na ně dáváme šlehačku 

Komentáře

abodka(ANIME!)

Bylo tam docela hodně chyb a to ten článek kazí.
Ale vtipy jsou dobrý, ten 4 mně dostal. smajl Začala jsem se tak smát, že mamka přišla a zeptala se
mně, jestli jsem v pořádku. smajl

abodkaTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.