Mé kecy

Speciál Blaky a její smečka 2 kapitoly


                                                   kapitola 2

Tesáku! Štěkl Štístko. Ahoj. Jdi domů! Ne! Vrčel Tesák. Ale kvůli tobě po nás půjde Blade. Ne nepůjde. Jak to? Je mrtvá. Co! Kdo ji zabil ? Nějaký Běs. A kdy ? Když jsme se s Bouří sešli. Jó ty vaše sny že ano ! Vrčel Štístko. To je pravda! Ale některé sny bývají děsivé ! Ne poroučící Tesáku. Je to pravda! Ťeď to řešit

nebudeme chci tě s někým seznámit. S kým ? Nech se překvapit Tesáku. Je to holka. To je dobré. Tak jdeme za ní. Dobře. Štístko si v pořádku ? Ano,byl to Tesák. Jdeme. Miky ! Štěkl nadšeně Tesák. A .......ty jsi? Tlapka. Ahoj Tlapko. Neboj dnes mám Slavnostní pojmenování. Jdeme do tábora. Ano tati. Alfo našli jsme nového člena jménem Tesák. To je dobré. Kde je Luna. Na hlídce. Můžu ji zavolat? Proč? Chci s ní mluvit. Ano. Luno! Ano Štístko. Chci s tebou mluvit. Dobře.

                                                              plus

                                                              kapitola 3

Proč? To ti vysvětlím. Poslouchám. Brouk a Bodlina se vysmívají Tlapce! Co!? Luno můžeš jít. Štěkl Pajda.

Dobře. Brouku a Bodlino! Ano mami. Štístko mi řekl že jste se vysmívali Tlapce! Promiň. Omluvte se Tlapce.

Ano mami. Ale máte trest! Co že!? Chcete horší? Ne. A co máme za trest ? Sedm cest měsíční psice bez hlídky. No tak ano. Tak mi se jdeme omluvit Tlapce. Dobře . Ahoj Tlapko. Ahoj te. Promiň Tlapko. To nic.

Tak budeme kamarádi ? Ano. Štěňata! Alfo tady je ta kožešina. Tlapko poď jsem nahoru. Vzhlédni k Měsíční psici. Tlapka přemýšlela. Jsem Blaky. Gratuluji Blaky. Pěkné jméno. Děkuji tati. Máš pěkné jméno Blaky. Dík Tesáku. Poď je večeře. Ano tati. Alfa byl z lovců nadšený. Hlavně z Blaky. Pš! Štěkl Alfa. Je to pes. Ano já jsem pes. Štěkl ten pes. Hodně psů. To je zbytek smečky Blade. Jdeme si pro Tesáka. 


   



Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.