Me and Dragons

Welcome in my hearth, Africa!

Ahooj žirafy! Dneska si s vámi popovídám o Africe. Tak jdeme na to!

V Africe jsem byla před rokem, ale jako by to bylo včera! Konkrétně jsem se vydala do Keňi, co leží hned pod rovníkem na jižní polokouli. Bydleli jsme v plátěných chatičkách v kempu, kde bylo 5 chatek. A řeknu vám, přes

noc to byl faakt adrenalin!:D Jednou se do našeho stanu snažila dostat antilopa! Žili jsme v savaně, nijak se to tam nejmenovalo, nebyl tam signál a všechno bylo fuk. Jedním slovem, ráj. Přes den jsme jezdili šmírovat zvířata jako slony, žirafy, zebry, lvy, gepardy, marabu, na mé přání ještěrky a mnoho dalších. Konečně jsem viděla zvířata, jak si užívají ve volné přírodě, spí na stromech, hrají si.. Mimochodem, vypotřebovala jsem 4 baterky do větráčku a celou lahvičku opalovacího krému. Po pěti dnech jsme přeletěly  do Mombasy k moři, kde na mě zaútočila opice. Praly jsme se spolu o bonbóny:DD. Ty opice(a že jich tam bylo hodně!) byly neskutečný. Představte si, že si užíváte dovču, ležíte si v pokojové posteli a najednou tam vlítne opice a sebere ti pilulku. Proti nemocem, přenášené opicemi. Skvělý. A na závěr, pokud si někdy do Afriky vyrazíte, nejezte tam jejich ovoce. Na náš český žaludek je moc zralé, takže budete běhat celou dobu jak debil na záchod.

Tak zatím,Hel


Komentáře

Naty a KájaVIP(Fazole)

Paráda, příhoda ze života. Ty mám ráda.
Ale tohle bylo dosti plytké. Abys chápala, četla jsem už dost příhod, a i když nebyly všechny tak "dobré", tahle byla "nejhorší". Teď jsi mě určitě pochopila jinak.
Jde o to, že je to hodně krátké a není nic rozepsané. Mohla jsi to okecat mnohem víc a říct nám mnohem více vtipných/zajímavých věcí. Kdybys měla náladu, můžeš přidat i zajímavosti o Africe, které ses dozvěděla, nebo i někde vygooglila (přidat zdroj).
Je to dosti starý článek, ale i tak ho použiju jako příklad. Katniss123 a její článku o nějaké rehabilitaci, či jak to mám nazvat. Bylo to dlouhé a bylo tam hodně popsáno. Může se stát, že člověk pak popisuje kraviny, ale stejně tak může popsat nějakou příhodu, nad kterou se hodně z lidí zasměje.
Tento článek bych stejně jako ten první zkusila upravit. Nebo ještě lépe úplně přepsat, hodně doplnit.
Přeji hezký zbytek dne.

Naty a KájaTo se mi líbí +1 To se mi nelíbí

Naty a KájaVIP(Fazole)

Heluše: Bože, Heluš. V žádném případě nekonči! Můžeš být citlivá, ale nebuď přecitlivělá. Myslím, že je jasné, jak moc pro mě pořád znamenáš. Pokud máš s mou kritikou nějaký problém. Popiš mi to do zprávy a já to minimálně k tvé osobě mohu upravit.
Nebuď nešťastná a články piš. I kdyby ti někdo napsal vyloženě hate, není to důvod končit. Máš dvě pluska. Každý to ze začátku dělal pro hrstku lidí. Nesmíš se nechat vykolejil, a tak popřemýšlel nad těmi komentáři.
Vím, že jsi tu dlouho nebyla a neorientuje se, ale stejně strojenou kritiků píšu všem. Jak říkám, nikdy nesmíš kvůli hateu (kritice?) končit, protože to je naprosto špatný přístup. Těším se na tvé další články. Když je něco dobré, tak to pochválím, ale jinak vyzdvihnu to špatné. Slovem "nejhorší" opravdu nebylo myšleno nic extrémní. Zkrátka jsou lepší.
K té pasáží s radou. Ty přeci nepoznáš, jestli potřebuješ radu, když to vydaš, protože v tu chvíli jsi spokojená.
Poslední věta mě u srdce hodně zabolela. Zamysli se, jak zraňuje city objektivní kritika, a jak je zraňuje tvá věta. smajl

Naty a KájaTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

DameofdeathVIP(ANIME!)

Heluše: Děvče, ona tě nijak tím komentářem neuráží. Pouze ti podává dost dobře sepsanou kritiku, tak úplně nechápu, proč z toho děláš takovou tragédii. Upřímně se zkus chovat trochu ke svému věku a ne jako malé uplakané děcko. (Tohle už tě mohlo urazit, ale to mi je tak nějak jedno.)

DameofdeathTo se mi líbí +1 To se mi nelíbí

Lucy Lupinová(Bradavice)

Pekné, aj som sa zasmiala na tom o záchode... smajl Len by to chcelo nejaký obrázok a Keni bez mäkčeňa, na to pozor, ale inak v pohode. smajl A pozor na opice... ježiši... to bolo trošku divné. smajl

Lucy LupinováTo se mi líbí +1 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.