Mayin blog

Události posledního měsíce

Ahoj. Takže, pěkně dlouho jsem nic nedala na blog, protože jsem neměla žádné nápady, o čem bych mohla psát a toho času taky nijak extra nebylo, ale za tu dobu se staly nějaké novinky, nebo prostě nějaké věcičky, o ktrých bych vám sem chtěla napsat. Budou tu 2 typy události  z poslední doby, které jsou prostě nějak zajímavé a u něčeho byste se mohli chytat za hlavu, jak jsou dnešní lidé divní, takže zde to máte:


Výprava v salajně: Takže, jak asi víte, jsem skautka a nedavno jel náš oddíl na výpravu do Salajny, což je taková vesnice u Chebu. Jelo nás tam  jenom 8 z 15, což je hodně málo, ale o to to tam bylo lepší, protože se daly dělat i zajímavější věci, než co se dá dělat v 15 lidech. Takže nejdřív jsme byly na výpravě a na skanzenu a pak jsme šli přespat do chalupy, já to tu nechci moc rozepisovat, protože by to pak nikdo nečet, ale jestli se tu přece jen najde někdo, koho to zajímá, tak se ozvěte a já vám můžu napsat článek speciálně na tu výpravu a teď přejděme k dalšímu bodu:

Akce protidrogový vlak: Dnes jsme byli ze školou na akci protidrogový vlak, takže byl to vlak, ale uvnitř byly místnosti (nebo vagóny), kde to vypadalo docela děsivě, no a v jednom bylo třeba nabouraný auto, v jednom výslechová místnost, ale hlavně místnosti, kde se přehrával film o drogách, celkově to byla akce skvělá a je možné, že to bylo, nebo bude i u vás., ale teď už od normálních témat přejděme k nenormálním lidem:

Naše učitelka na češtinu: Mnozí z vás by to naší třídě mohli závidět  divit se, na co si těžuju, ale z timhle přístupem učitelky by nikdo neudělal přijímačky, ani maturitu a jako třeba já se učim češtinu sama doma, protože naše výborná nejmenovaná učitelka studuje a skoro pořád chybí, takže nám češtiny odpadaj. Když nechybí, tak místo jakékoliv mluvcnice píšeme diktáty a místo literatury koukáme na televizi a ředitelce je to úplě jedno. Teprve minulý týden jsme začli brát druhy vět vedlejších a toto učivo se má probírat několik měsíců a je květen!!!!! Jinak tento týden nebyla čeština vůbec. :(

Podezřelý telefonát: Dnes odpoledne mi někdo zavolal na Skype a vůbe nevim, jak se k mýmu skype vůbec dostal, musela jsem něco okliknout, že přijímám kontakt, ale vůbec o tom nevim, nebo to byl nějakej omyl, ale z největší pravděpodobností si ze mě někdo musel udělat srandu. Prostě něco píšu na wordu a najednou mi zvoní skype, tak to zvednu a říkám: "Prosim"? A ten člověk mi odpověděl tohle: " Vítejte na plechu, ptejte se!" (Ach jo, taková blbost!!!) Tak se ptám, "Kdo je tam?" On mi to teda řek, ale já jsem mu nerozuměla, bylo to nějaký cizí slovo nějak na Ne..... a dál nevim, opravdu nevim, co to bylo za blázna a o jakym plechu mluvil, ale tohle je přece extrémní blbost!!! Nechápu, proč mi dotyčný volal, asi si chtěl z někoho udělat srandu a volal na náhodnej skype, jestli se vám stalo něco podobnýho, tak mi to napište, je docela možný, že už volal více lidem... Prej na plechu, taková blbost...!

Další učitelka: A na závěr ještě jedna učitelka. Takže před lavicí jednoho žáka se válel sešit.

Učitelka: " Co to je za sešit?"

Spolužák: "Ten neni muj."

Učitelka: Půlhodinová přednáška o tom, že si má zjistit, čí je to sešit a donést mu ho. Od toho se nějak dostala k dnešní mládeži a pak začala nadávat, že jí do přednášky někdo mluví.

Do toho další spolužák řekl: "To jsem rád, že jsem dostal jedničku." A učitelka na něj začala řvát, co si to dovoluje, jak tohle může říct.

Žák: "A co jsem řekl tak hroznýho?"

Učitelka: " Řekl si kecáš velmi a ne málo". (Sakra, kdo by asi řekl tak nesmyslnou větu?)

Žák: "Já se omloucám, ale já jsem řekl, že jsem rád za jedničku. "

Učitelka: No vidíš, tak musíš artikulovat, aby ti bylo rozumět!!!"


*HOVOR UKONČEN*

 Takže, toto byli nějaké kraviny z poslední doby, omlouvám se za překlepy, píšu to hodně rychle a dobrou noc! :)





Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.