Mayin blog

Odcházím...

Ahoj. Toto je můjposlední článek, protože jsem se rozhodla odejít z HPD. O odchodu jsem uvažovala už dlouho a když mi včera několik lidí napsalo, že jsem blbá a že mám odejít, tak teda odejdu, protože moudřejší ustoupí. Mám vlastně víc důvodů : Nikdo nečte můj blog, na zprávy mi nikdo neodpovídá, lidi si mě odebíraj z přátel a navíc nemám moc času... Takže, už mi neposílejte žádosti o přátellství a žádosti o vstup do skupiny Máme doma zvířátko pište zástupkyním. Nechci jí rušit, protože tam máme docela dobrou partičku. MOžná se sem jednou vrátim, ale až za hodně dlouho, nebo vůbec. Takže, AHOJ!!!!!



Komentáře

svetluskyVIP(☺Holky se smyslem pro hum...)

Víš,nesleduji tvůj blog až moc dlouho,ale vím,že tvé články jsou prostě skvělé,ráda je čtu a baví mě.Myslím,že pokud odejdeš,bude hpd-čko ochuzeno o další milou a přátelskou hráčku.Je to tvé rozhodnutí a musím říct,že s ním tentokrát ale nesouhlasím.Promiň,ale bude mi to líto,jestli odejdeš.

svetluskyTo se mi líbí +2 To se mi nelíbí

kaik(nejlepší holky na světě)

jen protože ti lidi nadávaj neodcházej.mysli si co chceš ale but sama sebou a nic si z toho neděj.je tu spoustu holek které jsou suprové.jesli chceš můžeme se zpřátelit já jsem na hpd skoro každej den takže jestli se chceš zpřáteli tak dej vědět.smajl

kaikTo se mi líbí +2 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.