Mayin blog

Něco k plusům

Ahoj. Tento článek je pro ty, kteří  nutí ostatní, aby jim daly plus. Je možné, že se na mě po přečtení článku urazí 90% uživatelů HPD, protože přesně tolik je zde prosičů o plus. Možnost plusů sem byla dána proto, aby tím lidi ukázali, že se jim opravdu líbí dáný komentář, nebo článek a ne proto, aby 90% HPD prosilo o plusy. Ať hraju jakoukoliv hru, tak dole je 99,9% komentářů zakončeno větou: Kdo souhlasí, dejte plus. Potom už když ten komentář vidíte, tak vás to úplně donutí tam ten plus dát, ale mě to spíš odrazuje. Už se mi párkrát stalo, že jsem viděla velice zajímavý komentář a chtěla jsem tam ten plus dát, ale když jsem na konci viděla nápis Kdo souhlasí, dejte plus, tak se mi tím celý ten komentář zhnusil a dala jsem tam akorád tak velký houby z voctem. Co se týká blogu, jsou tu články, kde opravdu násilně nutí autor/ka ostatní, aby jí dali plus a když se podívám dolů, tak tam vidim plusů, jak lidí na rozsvícení vánočního stromečku v Aši (já vim, že je jaro, ale bohužel je to tak). Takové blogy jsou pak v síni slávy na první stránce. Já jsem momentálně 43, což znamená, že jsem taky na první stránce a nikdy jsem nikoho o plusy neprosila, oni tam vždycky nějak nalezly a já jsem z nich měla asi větší radost, než kdokoliv z těch, co je měli jen díky tomu, že o ně prosili, protože mi je tam dali lidi, co s tím článkem opravdu souhlásí a nebyli jen podprahově donuceni to tlačítko zmáčknout. Takže pokud se to nachází ve vašich článcích, nebo komentářích, tak nad tím zapřemýšlejte a nenuťte lidi, aby si u vašich blogů snižovali limit svých plusek, když se jim dotyčný článek možná ani nelíbil.

Toto je jen můj názor ohledně plusů a chápu, že se na mě může někdo naštvat, no a vy máte na plusy určitě taky nějaký názor, za ktarý já vám nevinadám a budu ráda, když si ho budu moct přečíst v komenářích, no a jinak hezký zbytek dne, případně pro ty, co chodí brzy spát dobrou noc. :-)



Komentáře

psíčánek(Pejsci a kočičky atd....)

Vejisek72: Já o těch článcích ale nevim. Věděla jsem jenom o jednom a ten ani za tu dlouhou dobu co byl na sránce dostal jen jeden plus a to ode mě a neskopírovala jsem to, jelikož ten článek by zaměřen pouze na plusy u komentářů a byli tam jenom asi 4 věty. Jinak o žádném takovém článku nevim a je to jenom náhoda. Já se nikomu o plusy neprosim.

psíčánekTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.