Penguin Diner 2
Hra - Penguin Diner 2
Video se načítá
Monkey Go Happy Stage 341
Hra - Monkey Go Happy Stage 341
Video se načítá
Clawdeen Wolf Real Haircuts
Hra - Clawdeen Wolf Real Haircuts
Video se načítá
 

Mayin blog

Naše třída

Ahoj, takže tohle je další z milionu článků o mě. Toto je o naší hrozné třídě 7.I. Účelem tohoto článku je, aby si lidi přečetli o dalších hrozných lidech, kteří existují a největší radost budu mít, když si to přečte někdo z naší třídy, aby konečně pochopil, jak mi znepříjemňuje život.


Takže, začínám o naší bývalé třídě... To byla tak skvělá třída! Všichni se tam kamarádili, každý každému cokoliv půjčil, každý byl každému ochoten donést úkoly, když byl dotyčný nemocný... Každou přestávku jsme se scházeli před tabulí, kde jsme si povídali, na předvánoční den měl každý skoro od všech dárky... Byli tam jenom 3 nebo 4 zloduši, co měli třídní důdky a dvojky s chování a s těmi se nikdo nebavil. Oni se bavili spolu. V šesté třídě nás ale rozdělili na chtřejší, a hloupější a chytřejší šli do 6.I a hloupější do 6.A. Samozřejmě někdo šel na gympl. Pomíchali se 3 tídy, no a nedopadlo to nejlíp. Už to nebyla tak doprá parta. Prostě se tam udělaly skupinky. Já zůstala z jednou kamarádkou z bývalé třídy, ale ona byla úplně jiná než já. Prostě byla (je) závisla na mobilu a to hlevně na Pou a Angry birds, pro to, aby jí neunikl jediný díl simpsnových je ochotna udělat cokoliv, je jí 14 a pořád kouká na Winx a Monster high, je to perfekcionalistka, prostě úplnej opak mě a proto, když jsem se dozvěděla, že mě pomluvila, tak jsem se s ní přestala kamarádit. Ve třídě jsem zůstala úplně sama a ona je teď oblíbená a ještě před třemi lety by byla ráda, že mě má, protože jsem bývala její jediná kamarádka, no a teď mi řekla, že si za to prej můžu sama, že jsem o ní přišla. Asi musela všechny nějak ovlivnit, protože, od doby, co jsem se s ní přestala kamarádit je proti mě celá třída. Další rok to samí...Prostě vážně uvažuju o přestupu do 7.A, protože tam mám i nejlepší kamarádku.


Žáci VII.I : 1. Bláznivá holka, která se snaží vypadat stejně jako její nejlepší kamarádka. Chová se jako miminko a myslí si, že je zajímavá, ale ona je trapná!!!

2.Zlí kluci: No, ti kluci, to je všechno na jedno brdo. Nejradši bych je všechny zabila.

3. Zlá holka, která se teď hodně kamarádí z mojí bývalou kamarádkou. Je extra falešná a všechny svoje kamarádky pomlouvá a možná proto jsem se od ní dozvěděla, že mě bk. pomlouvá.(já vim,že se neumim vyjadřovat)

4. Atd.. Samí zloduši, kromě mojí spolusedící, která je hrozně spolehlivá.


Takže to bylo o mojí třídě, jestli jste žákem 7.I Kamenná škola aš, ozvěte se, ať vám můžu přes internet vynadat.

Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.