Mayin blog

Jsem zpět!

     Budou tomu 3 roky, co jsem si na HPD nejprve vytvořila druhý profil, který jsem využila asi 3x a pak jsem ze stránky na dobro zmizela.

     Dnes jsem se rozhodla vrátit se a to především kvůli blogu. Nemám se totiž kde vypisovat a třeba takový wattpad by byl NAD mou úroveň. Nevím, jestli si tu na mě ještě někdo vzpomínáte, ale byla jsem takovej umanutej blbeček, kterej odsuzoval všechno moderní a základem mého příšerného blogu byl PES.

     Když si teď přečtu, co jsem tu před lety psala za nesmysli tak mi vstávají vlasy hrůzou... Jak jsem mohla být tak blbá- a přesto... Můj blog si držel dobrou pozici, což k vyjadřovacím schopnostem vůbec nedávalo smysl. Všechny "příběhy", které jsem tu zplodla byly úplně o ničem a jeden jejich díl měl asi tři řádky. Bohužel staré články mi nejdou smazat, což mě opravdu hrozně štve.

     Pokud mě znáte, tak se prosím ozvěte a připomeňte, znala jsem tu celkem dost lidí, no a pokud prostě jen náhodou čtete tenhle článek, budu ráda, když mi řeknete, o čem byste byli rádi, kdybych dál psala (jen po mě prosím nechtějte DIY a návody, to je nad mé síly.) Taky si mám v plánu změnit jméno blogu z "Pejsek Mája" na "Mayin blog". Ano, opravdu, Maya s tvrdým y, tak si teď říkám. :D Zatím tu ale nechám ten starý název, kdyby mě ještě náhodou někdo poznával..


Zde máte o mně ještě pár informací:

1. Je mi aktuálně 15 let.

2. Zatím jsem na základce, ale chystám se na střední knihovnickou školu.

3. Pořád chovám (s rodinou, nebo spíše s dědou) plno zvířat, nic se nezměnilo. :D

4. V realitě vypadám jako monstrum, ale při čtení mého blogu se nemusíte obávat, že se na to budete muset podívat. :)

5. Jsem velmi, velmi neoblíbená.

6. Jsem introvert (ale tady to vidět nebude).

7. Trpím depresí (ale to tady taky vidět nebude).

8. Pořád hrozně žeru historii Řecka a Egypta.

9. Mám fobii z červů. (Ale to je vedlejší..)

10. Pořád jsem skautka, nebo teď už vlastně rover.


     Toť asi vše, zbytek se o mně dozvíte v budoucnu. Takže ještě jednou- Pokud mě znáte, ozvěte se a pokud ne... Tak se taky ozvěte. :D A nečtěte mé staré články, jsou úplně nemožné!! :D



















,*

,,,,,


Komentáře

BertoušekVIP(VÝZVY)

Ahoj. Ty jo, já už jsem tady nebyla taky věčnost. Ale vzpomínám si na tebe, možná jsme si i někdy psali, ne? Kdyžtak se ozvi smajl

BertoušekTo se mi líbí +1 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.