Basket Ball A New Challenge
Hra - Basket Ball A New Challenge
Video se načítá
Shopaholic Beach Models
Hra - Shopaholic Beach Models
Video se načítá
Hopyon
Hra - Hopyon
Video se načítá
Bounce
Hra - Bounce
Video se načítá
 

Mayin blog

Hrůzy dnešní doby

V dnešní době je spousta opravdu hroznejch,nebo extra zbytečnejch věcí.Ty nejblbější jsem tdy vypsala a počítám s tim,že díky tomuto článku budu hodně lidem připadat divná.


Facebook:Facbook je úplně ta nehorší věc.Je na něm plno lidí zavislých a už kvůli němu plno lidí umřelo.Je tam plno vrahů a úchylů.

Zdobení:Jsou lidi,co se úplně strašně zdobí.Zmalujou se jak klauni a udělají si blbej účes.Podle mě je ideální přírodní obličej a účes přirozené vlasy,případně gumička nebo čelenka.

Čemu se dnešní lidi smějou:Lidi v dnešní době s smějou třeba postiženým lidem,brejlím (já mám brejle),jinému stylu oblékání jiným národnostem a asi 99% lidí se směje částem lidského těla!

Moc vysekané trávy:v poslední době máme problém s králíkama.Nikde nemůžeme najít trávu na sekání a na sušení.Králíci hladoví.Ze všeho si lidi dělají Anglickej trávníček!

Zákaz vstupu psům:Je na plno místech zákaz vstupu psům.Při tom se tam válí cigarety,střepy papírky,stříkačky a plno dalšíh věcí co znečišťujou přírodu a zcela přírodní exkrement jim dělá problémy.

Cigarety:Něco takového se vůbec nemělo vyrobit!Ničí to plíce a přírodu!


Je plno dalších kravin,jako třeba youtubeři,hip hop,piercing,tetování atd.atd.Pokud vás něco z článku urazio,pobouřilo a podobně,pište do komentářů.:-)

Komentáře

medvídek jednoočkoVIP(South Side Komáři)

Když umíš používat FB, tak je docela dobrej, ale mě třeba štve, jak tam lidi dávaj pořád nějaký selfíčka a ještě to dávaj veřejně. Pod to napíšou:
Byli jsme tady a tady. Ale kdyby třeba vyfotili to kde byli a ne sebe. Podle mě to je taky tak trochu nanic. To, že se některý holky zmalujou jak slepice mě taky štve, ale když to umíš tak je to hezký. To, že se lidi smějou postiženým lidem tak to je vrchol!!! Kdyby si představili, že by taky museli být třeba na vozíčku, tak by jim to taky nebylo moc příjemné!!! Zákazy pro psy mě taky štvou, za chvíli už budou muset všichni mít domy se zahradou, ale třeba my na dům nemáme. CIGARETY tak to je prostě příšerný. Můj táta kouří a já ho za to nenávidím. Ne že bych neměla ráda svého tátu, ale když jde kouřit, tak bych mu nejraději sebrala tu krabičku s cigaretami a spálila ji!!! Něco tak hrozného by se mělo přestat úplně vyrábět a všechny krabičky a všechen tabák by se měl spálit!!!
Můj návrh co je ještě příšerné: skládky-FUJ!!! K tomu nemám ani slov!!!

medvídek jednoočkoTo se mi líbí +1 To se mi nelíbí

PÁJA001VIP

S cigaretama naprosto souhlasím! Je z toho strašný zápach a když kouříte po ulici čichají to ostatní lidi.
Taky nemám ráda když jsou holky zmalované jako nějací klauni ale když to umí, vypadá to hezky a není toho moc tak mi to nevadí.
Brýlím jsem neviděla nikoho smát. Když někdo přijde do naší třídy s brejlema většinou se k němu lidi nahrnou a škemrají jestli si je můžou půjčit.smajl
Piercing je podle mě v pohodě.
Jen jsem nechápala co máš proti YTberům... To by mě vážně zajímalosmajl.
Ty vlasy jsem moc nepochopila... Budu ráda když mi přidáš fotku 'blbého účesu' fakt netuším co si pod tím mám představit.
S Facebookem souhlasím tak na půl. Jestli nepříjmáš cizí žádosti a tak nic by tě nemělo ohrožovat.
Tetování podle mě ujde ale stejně mám radši piercing :33.

BTW- fakt mi napiš co máš proti YTberům.smajlsmajl

PÁJA001To se mi líbí +1 To se mi nelíbí

pípo

Tvůj článek je naprd! Nejhorší článek na světě! Na všechno si stěžuj!smajlsmajlsmajlsmajlsmajl
Piercing je hezkej! Má ho ségra a je super! Kdykoliv se dá vydělat! Tetování naprosto to samí... Možná zůstane navždy ale je hezké! Co máš proti hiphopu? Je to nejlepší tanec světa!!!
Zákaz vsupu psům je jedině dobře!!
Trávník? Chceš mít klíště? Jak chcešsmajl.
Co máš proti YouTuberům?!!!!!!!!!!!!!! To mě naštvalo nejvíc!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jsou super!!!!!!! Jejich videa pobaví!!!!!!!!!!!!smajlsmajlsmajl.smajl
Facebook? A co když máš kamarátku daleko např. v Austrálili? Jak si s ní chceš psát než přes face?!!!!!!!!
Jediný z čím souhlasím jsou cigarety. Jinak nic!!!!!!!!!!!!! Nejhorší článek na světě fakt!!!!!!!!!!!smajlsmajlsmajlsmajl

pípoTo se mi líbí +2 To se mi nelíbí

Laurica16VIP(sportovci/sportovkyně)

Facebook je v pohodě když ho umíš používat
Líčení je pěkný samodřejmě když to umíš
Lidi se brejlím už dávno nesmějou seš sto let za opicema
Posekana tráva je pěkná a je v ní méně klíštat a to že vy máte králíka a očividně nemáte zahradu je váš problém
A zákaz vstupu psům je z toho důvodu že psí výkali na některch místech opravdu nepotřebujeme. S cigarety s tebou souhlasím.
Youtubeři jsou v pohodě člověku dostkrát zlepší náladu
Hip hop je tatec jako třeba balet
piercing,tetování je každého věc

Laurica16To se mi líbí +2 To se mi nelíbí

Laurica16VIP(sportovci/sportovkyně)

psíčánek: Třeba jsi zvolila brýle které Ti neslušísmajl Mě brýle vždy všichni chválili atd. a já tě neznám takže jsem napsala to jak jsem to z článku pochopila nechtěla jsem lhát, požkozovat Tě a když máte hodně králíků asi budete muset trávu kupovat :(

Laurica16To se mi líbí 0 To se mi nelíbí

psíčánek(Pejsci a kočičky atd....)

A z brejlema nejsem 100 let za opicema.Před 5 měsíci jsem prvně přišla do školy v brejlícha všichni se mohli zbláznit smíchy.smajlsmajl

Edit 16:25: Tak pozor : Fakt se omlouvám za předchozí dva komentáře,které nemůžu smazat.Nevyjádřila sem se vnich dost přesněsmajlroti tvýmu názoru na facebook atd.nic nemám,ale nebudeš o mě veřejně lhát!!!!!!!Z brejlema nejsem sto let za opicema.Ve škole se mi vysmáli,když sem v nich přišla prvně.Zahradu máme a pěkně velikou, ale nemáme králíkA ale králíkY a hezkejch 26 kousků,ale když ty králíci žerou několikrát deně a my musíme sekat každej den 2 kopy trávy,tak tráva ze zahrady nám dlouho nevydrží a navíc na zahradě nám neroste moc pěkná tráva.Je to samej plevel a jedovatý kytky a za to my nemůžem a takovej blivajz králíkům dávat nebudem!!!!!!!!smajlsmajlsmajlsmajl

psíčánekTo se mi líbí +1 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.