Mayin blog

Divná věc...

Ahoj. Musim vám říct, co se stalo za hrůzu u nás na zahradě. Tato hrůza se stala naší nejstarší slepici, o které si můžete přečíst v mém článku Naše slepice a video o velkochovu. Dala bych vám odkaz, ale to neumim. Dnes ráno jsem šla jako obvykle otevřít slepice (vypustit z kurníku). Po cestě do kurníku jsem ale viděla hroznou věc: Za vrátkama se válel jakoby kus masa (byl to velmi brutalní pohled) a když jsem pak pokračovala v cestě ke kurníku, všude bylo peří a kapky krve. Pak jsem zjistila, že se ztratila naše nejstarší slepice Opeřenka, z čehoz vyplývá, že to maso, krev a peří bylo její, ale toto je neuvěřitelná záhada protože do kurníku se nikdo dostat nemohl. Byl zamčený na zámek a kdyby. Jedině, že by dotyčný rozbil okno, ale to bylo úplně v pořádku a jinde na kurníku díry nemáme, že by se tam dostala někudy nějaká lasička. Všechno jsme prolezli a zjistili jsme, že se tam prostě nikdo nemohl dostat. Navíc:


Kdyby to byl zloděj, zanechal by víc stop (jo, ani stopy ve sněhu tam nebyly vidět) a pravděpodobně by si nevzal tu nejhorší slepici, ale nějakou mladou a čilou a asi by jich vzal víc a pak by šel pravděpodobně i na králíky. LIška nebo lasička- to už jsme jednou zažily. Ty y važrali celej kurník a nadělaly by bordel. Navíc se tam opravdu nikdo nemohl dostat. Klíč od kurníku mám já a děda a oba ho máme doma. Navíc by se tam vážně nikdo nedostal, opravdu jedině, že by rozbil okno, ale to bylo úplně v pořádku...


Pokud máte podobnou zkušenost, nebo nápad, kdo by to mohl udělat byz jakéhokoliv zanechání stop, ozvěte se v komentářích a AHOJ!!!!

Komentáře

štěně01(♡ Pejsci+zábava=život ♡)

To je mi líto...Vím jaké to je.I moje kámoška.Kdybych něco věděla hned bych ti řeklasmajl .Hlavně si pamatuj jedno:I kdyby umřel některý tvůj nejbliší,ty si v pořádku a to je tvá výhoda.

P.S.Jesli to byl člověk tak to musel být borec vzít slepice,když jsem viděla v coopu plagát jestli někdo nechce slepice,a dokonce i v Penny.smajl

štěně01To se mi líbí 0 To se mi nelíbí

ChilliVIP(ANIME!)

Ty potvory kuny se dostají všude. Může být i malinkatá škvíra a vona se tam stejně dostane.
Nechci být hnusná, ale moc bych to neřešila. Stejně by za chvíli ta stará slepice umřela.

ChilliTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Kleopatra VII FilopatorVIP(Fazole)

Ak mávate cez deň kurín otvorený, mohla tam vbehnúť lasica, kuna alebo líška a v noci ju zadrhnúť a nejako ujsť. Ale keďže bola umretá iba jedna (chúďa), tak to mohla byť jedine kuna.

Kleopatra VII FilopatorTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.