Marshmallow Blog :3

╰☆╮Nejkrásnější města na světě╰☆╮

Ahoj, tohle je článek o nejhezčích městech. Je to čistě můj názor, takže možná nebudete souhlasit, ale doufám že se vám budou líbit :)

New York, USA



I když se vám New York nemusí na první pohled líbit - přece jenom, moc lidí a samé paneláky - ale v noci je překrásný. Mrakodrapy jsou nádherně osvětlené a na některých se promítají světelné show. Kapitolou sama pro sebe je i Central Park, kde se cítíte jako v jiném světě. Výhled z Empire State Building je nezapomenutelný.

Výhled z Empire State Building


Funchal, Portugalsko



Funchal je malé město na portugalském ostrově Madeira. Rozkládá se na kopci a má jedno z nejkrásnějších pobřeží světa. Do městské části Monte vede lanovka ve výšce 1025 m.n.m, ze které je nádherný výhled a byla z ní pořízena fotka nahoře.

Singapur


Singapur je městský stát v Asii. Nejspíše Vás překvapí svou čistotou, jelikož jsou tam velmi tvrdé tresty za nedodržování pořádku(třeba můžete dostat v přepočtu 500 Kč za vlastnění žvýkačky! Nemůžete ji tam ani mít, abyste ji "náhodou" nevyplivli na chodník). Na známé Orchard Road jsou luxusní obchody. Singapur má i ptačí park jménem Jurong.

Hong Kong, Čína

Hong Kong je stejně jako New York ve dne obyčejný, v noci okouzlující. Jak můžete vidět na fotce, pohled přes zátoku Kowloon je až hypnotizující, jak každý mrakodrap unikátně světélkuje. Právě v počtu mrakodrapů drží Hong Kong prvenství, má jich něco přes 300.

Sydney, Austrálie



Nejznámější město Austrálie. Když se řekne Sydney, každý si vybaví nádhernou operu, kterou můžete vidět vpravo dole na fotce. Známý je taky Hyde Park, který může konkurovat i Central Parku! Pro zajímavost: Sydney bylo vyhlášeno jako město, které se nejlíp fotí v režimu panorama :D


Táááák. Tohle by byla nekrásnější města. Jelikož nemám moc času, bylo jich jen pět, ale pokud se to bude líbit udělám druhý díl :) Doufám že se článek líbil :D

Ellča 

Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.