Malý bloček jedné tiché holky

Remake of the "horor" xD

Čus bus! Dneska to je remake (předělávka nebo tak něco) na můj starý článek horor, takže můžeme začít!



Je večer a já jdu domů z brigády, slyším za sebou kroky, ale řeknu si že je to jenom další člověk který se vrací z práce. Jdu dál, ale kroky jsou rychlejší, zrychlím také.  Otočím se a vidím klauna s nožem v ruce. Začnu utíkat. Hledám mobil, nožík nebo pepřák, prostě něco užitečného. Ve světle lampy se zaleskne lahvička od pepřového spreje. Oddychnu si a odšroubuju víčko a namířím ruku na klauna, stříknu na něj sprej a on zakopne a leží na zemi. To mi dává čas navíc, už jsem u domu, odemknu si a hledám v kabelce mobil, když jsem ho našla, zavolala jsem policii a běžím po schodech do svého pokoje, klaun se dostal do domu ale já jsem se zamkla v pokoji a zabarikádovala dveře nábytkem. Slyším sirény a lehnu si na postel. Klaun začne bouchat na dveře a řvát ať otevřu. Slyším hlasy policie, poté kroky nahoru a zvuk pout které se právě zamkly. Hlas jednoho z policistů mi říkal ať odsunu nábytek aby mě mohli vyslechout. Pomalu jsem odsouvala nábytek a odemkla jsem pokoj, do pokoje vstoupil policista a sedl si ke mě na postel, vytáhl sešitek a propisku a ptal se mě na to, kolik asi bylo hodin když jsem odcházela domů, co jsem použila jako "zbraň" atd. , prostě výslech. Když jsem na všechno odpověděla, řekli mi že zavolali mým rodičům, protože jsem jim na ně dala kontakt. Prý jim řekli že by měli přijet, protože mě naháněl klaun s nožem, takže přijedou. Policie se mě zeptala jestli je vše v pořádku a potom odešla. O půl hodiny později jsem slyšela klíče v zámku a hlasy mých rodičů. Běžela jsem dolů a oba je objala. Poté máma udělala popcorn a my se usadili v obýváku namáčklí na sebe koukajíc na komedii. 




Takže todle by bylo pro tenhle článek všechno, pokud chcete dejte plus, zanechte komentář nebo třeba sledování blogu, tak BYE BYE!

Komentáře

Sia23VIP(Teorie velkého třesku)

Jako... nebylo to zlé, jen by to chtělo ty věty trochu zkrátit a ty události opsat více větami. Například tam máš: ,,Pomalu jsem odsouvala nábytek a odemkla jsem pokoj, do pokoje vstoupil policista a sedl si ke mě na postel, vytáhl sešitek a propisku a ptal se mě na to, kolik asi bylo hodin když jsem odcházela domů, co jsem použila jako "zbraň" atd."
Tohle všechno je jenom jedna věta. Mohla by si to upravit například takhle:

Pomalu jsem odsouvala nábytek. Když jsem odemkla pokoj, dovnitř vstoupil jeden z policistů. Sedl si ke mně na postel, vytáhl sešitek s propiskou a začal se mě ptát, kolik bylo hodin, když jsem jela domů a co jsem použila jako zbraň.

A také by si mohla opsat pocity ty holky, jestli se bála nebo ne, co jsi myslela při tom všem a tak. Také by bylo fajn dát tam nějaké zápletky (samozřejmě nemusíš, ale potom má příběh větší napětí a víc to upoutá čitatele). Například, že ta láhev od pepřáku mohla být prázdná, nebo ta holka mohla jít rovnou dovnitř do svého domu, když už byla tak blízko při něm a tak. Prosím, neber to jako hejty, ale jako rady do budoucna. Jako ,,pokročilá spisovatelka" jsem si kdysi taky přešla podobnými věcmi. A jako milovnice hororů ti můžu říct, že to i tak byl super příběh smajl

Sia23To se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.