Malý bloček jedné tiché holky

Jeden rok lží...

Ahoj. Dnes, 1.12.2017 to je už rok co jsem se tu poprvé přihlásila. Kdy jsem časem poznala úžasné holky (a kluky) Obeye,elu,Simku 333, Simku 666,abbie a ostatní.



 

Ale, není mi 15 ani 9. Je mi 8 let. Ano,8 let. Říkáte si: Proč jsi nám lhala? Protože jsem se bála že mě nepříjmete kvůli tomu že je mi tak málo. Další věc, někdy se v článcích přetvařuju. Ano, protože jsem chtěla být taková zábavnější. Né ta deep holka která sedí támhle v poslední lavici a nikdo se s ní nebaví. Chtěla jsem se trochu povýšit byt veselejší. Kdyby jste mě znaly v realitě, věděly by jste jaká jsem. Lidi soudí dnes ostatní jen podle vzhledu. Proto se se mnou ve škole nikdo nebaví. Jediní lidé ( znám je v realitě) , které mě berou takovou jaká jsem a chápou mě, podpoří mě jsou: Daniela, Nikol, rodina a jedna nejmenovaná holka. Omlouvám se že jsem vám celý tenhle dlouhý rok lhala a přetvařovala jsem se. A ptám se:




Odpustíte mi?

Komentáře

Lucy Lupinová(Bradavice)

Ježiši ja som si ani nevšimla tvoj profil, takže mne je to jedno... a na svoj vek máš lepší blog ako ja... xD

No aj ja som tá oná dievčina, ktorú každý v duchu neznáša a za chrbtom ju ohovára. Viď. Nenávidím zradcov.

Lucy LupinováTo se mi líbí +1 To se mi nelíbí

Damaris HarrisVIP(Langustičky)

Je hezké že jsi to přiznala, takových lidí si vážím, není jich mnoho. A na to kolik ti je se umíš dobře vyjadřovat...vlastně lépe, než většina lidí z mé třídysmajl

Damaris HarrisTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Kika128VIP(Girl´s Dream)

Na to, že máš 8 let máš fakt dobrý blog. Jinak, chápu to, nevadí mi to, ale nebylo správné. Já bych se teda taky bála, ale na věku nezáleží (pokud nechceš chodit s 89-letým mužem xD). Každý udělá chybu, ale ne každý ji přizná. Jsi odvážná, že jsi to po tom roce řekla.

Kika128To se mi líbí +1 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.