Maggie´s Books!

Moje kosmetika + recenze

Ahoj! Po dlouhé době vydávám článek

....téma je KOSMETIKA!!

Jdeme na to? JO! Proč? Protože úvod nikoho nebaví! (aspoň myslím :))


1)Produkty na pusu

Moje multivitamín - tento balzám na rty nosím do školy. Má oranžovou barvu a třpytky. Když si s ním namažu suché a popraskané rty, pomůže mi. Koupila jsem ho jen za 30Kč. Až mi dojde, určitě si koupím nový.


Eos summer fruit - tento Eos je můj první a jsem z něho nadšená. Krásně voní (a chutná :)). Líbí se mi jeho originální balení. Škoda, že je tak drahý!

[Unsupported element format]

Dermacol Love grape - můj první a asi i poslední balzám od Dermacolu. Krásně voní a má hezkou barvu, to musím přiznat, ale když si ho dávám na pusu, musím se koukat do zrcadla. A to mě trochu štve. Když jsem ho kupovala, čekala jsem od něho trochu víc. Příště si ho nekoupím.


Balea Crazy Raspberry - zdá se mi, že věci od značky Balea jsou nejlepší. Tento balzám je můj druhý od této značky. Je levní a vždycky mi pomůže. Takže super!

[Unsupported element format]

Essence glossy lipbalm - tohle jsou moje oblíbené lesky na rty. Mám příchutě Cherry brownie a Berry cupcake. Cherry brownie je tmavší a víc do červena. A dobře chutná. Berry cupcake má růžovou barvu a třpytky. Používám ho víc. Nikdy jsem nezkoušela lesky od jiných značek, ale tyhle jsou super!


Tohle je poslední produkt. Doufám, že se vám článek líbil. Do komentářů napište, které produkty na rty máte rádi vy.

Mějte se hezky!

Perlinka♥

Komentáře

vlčková

1. balzám na rty musím vyzkoušet. Trpím na popraskané rty, tak tenhle se určitě uplatní v mé zaplavující zásobě balzámů na rty smajl

vlčkováTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.