Luuuuucka Online

Zase jsem blázen:D|Luuuuucka

Ahoj

Možná si pamatujete, že jsem jednou psala článek, kde jsem říkala, že jsem blázen, protože si pořád hraju s plyšákama. Dneska vám chci říct zase o svém bláznovství, tentokrát se to ale nebude týkat žádných hraček, díky bohu!


Každý z nás si snad někdy dělal nějaký To Do list, co musí ten den třeba udělat. Někdo to dělá do diáře, někdo na papírky, někdo do mobilu a někteří v hlavě. Já si všechno musím psát do diáře nebo na papírek.

Příklad. Jsem ve škole a najednou si v hlavě uvědomím, že musím vyklidit klec morčatům a napsat článek. Jenomže u sebe nemám diář. Celý den, dokud nepřijdu domů si musím v hlavě opakovat, co musím udělat, abych to nezapomněla, abych to měla jako v tom diáři. Prostě hrůza. Každou minutu to vypadá asi takto: Ježiš, doma musím napsat ten a ten článek, vyvenčit morčata a udělat další věci na To Do listu. Sakra, ale nevim, co tam je všechno napsaný!

Takže jsem celý den ve stresu a je to strašný. Takže s sebou všude tahám diář nebo poznámkové papírky, kam si píšu úplně všechno. Autista, co na to říct (dělám si srandu).

Jinak chystám i článek, který se bude týkat toho, jak si organizuju čas a diář, tak se těšte (teda, doufám, že ho mám v plánu psát, jinak si ho musím dopsat na seznam).

Tak jo, tento kratší článek je u konce, já si můžu odškrtnout z To Do listu napsání článku a loučím se!



Vaše Luuuuucka

Komentáře

Lucy Lupinová(Bradavice)

Tak to nie si blázon. smajl Ale rozumný človek, čo si to chce všetko dať nejak do poriadku, čo má dobre veci zorganizované, nie ako ja, čo všetko dokladám a potom trpím. smajl

Lucy LupinováTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.