Luuuuucka Online

Vánoce s Luuuuuckou 2017 - Všechno možné|Luuuuucka

Ahoj

Vítám vás u dalšího článku z Vánoční série 2017. Dneska to bude článek prostě o všem, co mně napadne. Něco jako Vánoční Lulíkovo Blábolení:)

Asi není úplně třeba říkat 'jdeme na to', protože, nevím na co bychom šly, když to stejně nebude mít jedno určité téma, ale Jdeme na to!!!


Já už mám za sebou první Vánoce!! Jupí! Včera jsme totiž ve škole měli Vánoční besídku. Spočívalo to v tom, že asi dva týdny před tím, jsme si vylosovali jednoho člověka ve třídě, kterému jsme museli připravit dárek. Potom jsme samozřejmě mohli dávat dárek komu jsme chtěli, ale tomu, koho jsme si vylosovali, tomu jsme museli. Dál jsme nakoupili spoustu chipsů, dobrot a pití a to jsme potom celý den jedli, u toho jsme rozbalovali dárky bylo to prostě super. Nevím, jestli vám chci úplně říkat co jsem dostala, protože na to chystám speciální článek, takže to se teď nedozvíte, ale 26.12.2017 bude článek speciálně dárky, takže nebojte, dozvíte se to!

Teď je 23. prosince, 12:00, za chvíli máme oběd a potom půjdeme na vánoční trhy. Letos jsme to ještě nestihli, takže už se teším. 

Zítra půjdeme jako obvykle do lesa, potom přijede děda, bude večeře a potom přijde Ježíšek. Nemůžu uvěřit, že je to už zítra!! 

Včera ve škole jsem slyšela, že prý na Brněnsku má být přes vánoce sníh. Věříte tomu? Já teda upřímně ne, protože teď je *odběhne se kouknout na teploměr* + 7°C a tím pádem o tom, že zítra bude sníh vážně pochybuju. Bohužel, letos to zase nevyjde.

 

Co vy? Tešíte se na Vánoce? Máte už dárky a cukroví? A co váš kraj a počasí?

Všechno tohle mi napište do komentářů a mně už nezbývá nic, než doufat, že se vám článek líbil.

Tak zatím pá!




Vaše LUUUUUCKA

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.