Luuuuucka Online

Přijímačky na gympl aneb. Další tréma!|Luuuuucka

Ahoj

Vítám vás u dalšího (ok, asi čtvrtýho) článku z mýho života.

Tentokrát vám řeknu něco, co se týká mého učení, školy atd.

Jdem na to.



                                                          Přijímačky

Určitě si říkáte proč deseti-letá holka myslí na přijímačky. Je to tak, že já chodím do 4. třídy a na konci 5. třídy asi budu dělat přijímačky na osmiletý gymnázium.

Už teď sháníme školu.

Máma je angličtinářka, takže mi s Angličtinou pomůže.

Táta mi pomůže s Matikou a Češtinu zvládnu sama.

Doufám, že na mé škole bude přípravný kurz na přijímačky.

Já osobně mám test ve škole celkem ráda, ale tohoto se tak trochu bojím.

Budu mít JENOM hodinu.

Co když se mi budou ostatní smát?

Co když si v nové třídě nenajdu kamarádky?

Tohohle všeho se bojím. Ve škole mi to sice jde, ale toto bude jiný!

Na novou školu chci a zároveň nechci.





Kdyby měl někdo s tímto zkušenosti, tak mi napište a Ahoj.





Vaše LUUUUUCKA


Komentáře

vampierVIP(Star Wars)

Je velmi dobré chodit na ty přípravné kurzy, zvýší to šanci se tam dostat a já si myslím, že gymnázium je o hodně lepší než základka a jsem toho názoru, že kamarádky si najdeš všude.
A hlavně, jestli Ti budou kamarádky neustále říkat, ať nejdeš na gympl a nenecháváš je tam, nejsou to opravdové kamarádky...

vampierTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

emabrk(BEAUTIFUL HORSES)

Já jsem chodila na přípravné kurzy a teď jsem se dostala na gymnázium. Přípravné kurzy mi pomohly. Taky se lehce bojím, že si nenajdu kamarády, ale mám jiné lepší kamarády. V září nastupuju a těším se na jinou školu. V naší staré škole nás skoro nic nenaučily (špatné vedení). Na přijímačkách nebyla AJ. Nemusíš se ničeho bát.smajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajl

emabrkTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

IntieCakeVIP(ANIME!)

Upřímně.. Je k ničemu chodit na přípravné kurzy. Dostaneš se, to ano, ale pak nebudeš stíhat a musela by ses učit jak o závod, protože jestli přestoupíš, tak budeš mít dřív fyziku a druhý jazyk.. Já sama se dostala i bez zvláštního učení na 10. místo.. Hlavně o tom nepřemýšlej takhle.. Kamarádky si najdeš, jen to bude chtít snahu..

IntieCakeTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.