Luuuuucka Online

Názorovka na přání - AENK223LOVE1D

Ahoj

Vítám vás u druhého článku na přání. Dneska si o článek požádala uživatelka AENK223LOVE1D a chtěla, abych jí napsala svůj názor na oblečení a knížky, já si k tomu ještě přidala školu, takže to nebudu okecávat a jdem na to!


Škola

Začneme jednoduše - škola. Vím, že většina lidí školu nesnáší, já jsem opak. Uznávám, ne všechny předměty mě baví, ale většina jo. Předměty, které pro mě nejsou, jsou Matika, Geometrie, Hudebka, a to je snad všechno, takže na většinu hodin se těším. Upřímně, můj názor na školu je ten, že jsem ráda, že školu máme, protože bez ní, bychom byli ztracení. ano, bez toho, jak funguje příroda (prostě přírodověda) si myslím, že bych se v reálném životě obešla, ale bez počítání, češtiny a angličtiny asi úplně ne. Asi nevím, co víc bych k tomu řekla, prostě jsem ráda, že nějaká ta paní, co zavedla povinnou školní docházku, ji zavedla:)


Knížky

Nejoblíbenější kategorie tohoto článku. Knihy!!!! Před asi 5 dny jsem psala Book TAG, takže asi víte můj názor na knihy. Ale pěkně od začátku. Čtení je podle mně důležité, protože si tím rozšiřujete slovní zásobu a taky se vám budou lépe psát články. Takže čtěte. Najděte si žánr knih, který vás bude bavit - někdo má rád fantasy, jiný romány či horory. Já osobně mám ráda romány pro dívky, encyklopedie a nevím co ještě víc.

"Čtenář prožije tisíc životů, než zemře. Člověk, jenž nikdy nečte, prožije jen jeden.“ George Raymond Richard Martin

Rozumíte? Takže čtěte a budeme kamarádky:)


Oblečení

Poslední část. Oblečení. Tak, obecně názor na oblečení je takovej, že jsem prostě ráda, že oblečení je, protože představte si chodit nazí! No a co se týče oblečení této doby, tak nechápu, co ti lidi furt vymýšlejí. Takový kraviny, to prostě nikdo nemůže mít klasiku sukni a tričko nebo tričko a džíny?? Někteří jsou normální, ale některé styly a trendy prostě nikdy nepochopím. Já jsem spíš ten typ, kterej nenosí džíny a nosí pouze šaty, sukně a trička, nic víc, prostě girly style, takže, pokud někdo nemáte můj styl, nezlobte se na mně. 


To je pro tento článek všechno, doufám že se líbil a zatím pá:)




Vaše Luuuuucka

Komentáře

AENK223Love1D(Bradavice)

Super článek! Tvoje názory jsou podle mě úžasné. Např. čtení se vážně strašně hodí, protože slovní zásoba je důležitá. Hlavně pro nás, blogerky. smajl

AENK223Love1DTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.