Luuuuucka Online

Moje sbírka laků na nehty TAG|Luuuuucka

Ahoj

Vítám vás u dalšího článku. Protože si ráda lakuju nehty, tak samozřejmě mám doma i nějaké laky. Tak mě napadlo, že bych na to udělala článek a rovnou formou TAGu. Budu se snažit dávat co nejvíc fotek, takže doufám, že vám půjdou zobrazit;-)

Jdem na to!


Kolik laků vlastníš? 

Jo, ještě bych řekla, že my máme laky společné s mamkou, protože mi to nějak moc neřešíme, čí lak je čí. No a teď jdu počítat. Takže, dobrala jsem se k číslu 85 laků, 2 topcoaty, 1 lahvičku, která má uzounký štěteček - nail art, a 5 nějakých dalších věcí, je tam výživa pro nehty, bělič nehtů atd. ale to nepoužívám. 


Která značka laků na nehty je tvá nejoblíbenější?

Nejoblíbenější úplně nevím, já mám tak nějak ráda všechny laky, které mám.


Od které značky máš nejvíce laků?

Tady už ale vím. Teda, nejsem si jistá mezi dvěma, takže momentík. Nejvíce laků mám od značky Oriflame, od které mám 37 laků, ale hodně jich mám třeba i od Miss Sporty.


Laky, jejichž nákupu lituješ.

To bude těžký. Tak počkat zase chvilku. To budou asi moje nové laky od Oriflame, ty barvičky jsou sice krásný, ale na lahvičce mají napsaný Long wear a skoro nic nevydrží :(


Dostala jsi někdy lak jako dárek? Pokud ano, který a kdy?

Tak těch je hodně, ale nejnovější jsou buď dva vánoční od Oriflame, nebo lak od Oriflame z kolekce Crusti Nail Art. A bylo to někdy v prosinci - snad na svátek a na mikuláše?


Jaký lak máš právě na nehtech?

No, tak to je přirozený lak od Oriflame, odstín nevím, ale fotit vám to nebudu, jelikož si dneska musím předělat nehty, už to je hnusný:(


Jaký lak je tvůj nejoblíbenější?

To fakt nevím. Ale mám ráda nějakej lak, kterej, ano, budu znít blbě, ale dostala jsem ho asi před dvěma lety na vánoce a je z nějakého setu z hračkárny, ale je super.


Oblíbený Top coat

Tak to je určitě Essence, The Gel Nail Top coat. Krásně se leskne, dlouho vydrží. Prostě fajn.



Tak, to je pro dnešní článek všechno, doufám že se vám líbil, díky za přečtení a čus!



Vaše Luuuuucka




Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.