Luuuuucka Online

Moje Morčátka Rexi a Křupy #6|Luuuuucka

Ahoj

Vítám vás u dalšího článku. Dneska tady máme další povídání o Rexíkovi a Křupíkovi. Nebudu to okecávat a můžem se na to vrhnout.


Moje Morčátka Rexi a Křupy #6 - Bludiště

Tentokrát to bude maličko kratší díl, protože to nebude asi úplně téma, ke kterému bych se mohla vyjadřovat bůhví jak dlouho, ale tak budu se snažit. Jde o to, že jsem na YouTube viděla video, kde nějaká zahraniční holka/youtuberka (netuším, jak se jmenovala) vyrobila z kartonu bludiště a její morčátka to musela projít, až na konec dostala odměnu. My jsme to s bráchou udělali trochu úzký a holkám se to moc nelíbí, spíš přelézají stěny.

Kdyby se někdo ptal na výrobu, je to easy - vzali jsme si velké dno nějaké krabice, na délku asi metrové, tužkou jsme si na ten karton načrtli, kam půjde který díl, nastříhali jsme dílky a potom jsme je tavící pistolí na místa a bylo to hotový. Na konec jsme rozložili čtveratou krabici a vznikl z ní tunýlek, nalepili jsme ho tam a bylo to ještě lepší. 

Jak říkám, momíkům se to moc nelíbí, ale tak, nenutíme je do toho, takže je to fuk, třeba si jednou zvyknou.

A teď už klasika - nejnovější fotky!

Dala jsem jim tam zeleninu, aby tam chvilku vydržely:)

A když jsme holkám vyčistili domeček, tak jsem jim za odměnu dala na hodinku domek do klece a vím, že tam nemají skoro vůbec místo, ale dala jsem jim ho tam jen na chvilku. No a krásně zachycený moment - pusinka:)))



Tak, to je pro tento kratší díl všechno, ale doufám, že vám aspoň pár informací stačí. Díky za přečtení a čau!

A nezapomeňte mi do komentářů napsat, co se děje u vás v domečcích:)



Vaše LUUUUUCKA

Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.